Újból lesz miért számolgatnunk a napokat, ugyanis tavasszal hazánkban fog koncertet adni a világ egyik legimádottabb előadőja, Enrique Iglesias. 

Enrique Iglesias 18 éve lépett fel utoljára Magyarországon, de szerencsére már nem kell sokat várni az ismétlésig. 2018-ban ugyanis a sztár turnézni indul, és a koncertsorozat egyik állomása Budapest lesz. 

2018. március 11-én láthatjuk a Papp László Budapest Sportaréna színpadán, és Iglesias azt ígéri, felejhetleten showban részesíti majd a magyar közönséget. A 42 éves spanyol énekes hatalmas zenekarral és fantasztikus táncosokkal érkezik majd hazánkba, és olyan slágereket hoznak el nekünk, mint a Bailamos, a Hero, a Duele El Corazón, a Loco, a Heart Attack, a Bailando, vagy a Subeme La Radio.

2018-ban már garantáltan élményekkel kezdődik a tavaszForrás: Broadway Event & Concert Europe & Art BG

"Óriási, több éves munkánk volt, míg elértük, hogy Enrique Iglesias 2018-as világkörüli turnéjának egyik helyszíne Budapest legyen. Több világsztár menedzsereivel, promotereivel vagyunk folyamatos kapcsolatban, sok-sok előadás van a hátunk mögött, de ezt az Iglesias konceretet keményebb volt megszervezni, mint gondoltuk, évek óta az egész világ utána kapkod. Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy végül sikerült, és biztosak vagyunk benne, hogy a márciusi, budapesti fellépés felejthetetlen élmény lesz a magyar közönségnek." - nyilatkozták a szervezők.