Aradszky László temetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aradszky László családja közleményben tudatta a barátokkal, ismerősökkel és rajongókkal, mikor lesz az énekes temetése. Mindenki leróhatja a tiszteletét.

Aradszky László 82 évesen távozott az élők sorából, a családját teljesen letaglózta az énekes halála, ahogy a rajongókat és barátokat is. A művész családja éppen ezért nem akarja senkitől megvonni annak a lehetőségét, hogy leróják kegyeletüket Aradszky László előtt. Közleményben tudatták, hogy mikor kerül sor a temetésére, amin a rajongók is részt vehetnek, egy szál sárga liliommal búcsúztathatják az énekest.

Aradszky László temetési szertartása nyilvános lesz Forrás: MTI/Zih Zsolt
Kvíz - Mennyit tudsz Ördög Nóráról?http://www.life.hu/sztarok/20170723-mennyit-tudsz-ordog-norarol.htmlMennyire ismered Ördög Nórát? Tudod, hogy mikor igazolt a TV2-höz? És minden műsorára emlékszel még? Kvízünkben letesztelheted a tudásodat! TV + Sztárok--Bódi Margó és Guszti Aradszky Lászlótól búcsúzikhttp://www.life.hu/sztarok/20171013-bodi-margo-es-guszti-aradszky-laszlotol-bucsuzik-igy-emlekszik-ra.htmlAz énekes a Snóbli című műsorban volt Bódi Guszti és Margó vendége, amely egyben élete utolsó talk-show szereplése volt. Aradszky László és a házaspár jó barátságban voltak. TV + Sztárok--Aradszky László pendrive-ot hordott a nyakában: orvosi leleteit tartotta rajtahttp://www.life.hu/sztarok/20171013-aradszky-laszlo-pendriveot-hordott-a-nyakaban-orvosi-leleteit-tartotta-rajta.htmlAradszky László nagyon ügyelt arra, hogy minden szükséges információ nála, vele legyen. Ezért hordott egy pendrive-ot a nyakában, azon tárolt minden lényegeset. TV + Sztárok--Aradszky Lászlót álmában érte a halálhttp://www.life.hu/sztarok/20171010-aradszky-laszlo-almaban-hunyt-el.htmlAradszky László már nincs köztünk, 83 évesen távozott az élők sorából az énekes. A szomorú hírt a családja közölte, most pedig arról beszéltek, hogyan töltötte utolsó óráit a zenész, és hogyan érte őt a halál. TV + Sztárok--Így emlékeznek a hazai sztárok Aradszky Lászlórahttp://www.life.hu/sztarok/20171009-igy-emlekeznek-a-hazai-sztarok-aradszky-laszlora.htmlAz egész országot megrázta ma reggel Aradszky László halálhíre. A kollégák, barátok is elbúcsúztak a népszerű énekestől.TV + Sztárok--Elhunyt édesapjával beszélgetett Aradszky Lászlóhttp://www.life.hu/sztarok/20170703-aradszky-laszlo-tartja-a-kapcsolatot-elhunyt-apjaval.htmlNem mindennapi titkot vallott be a 81 éves énekes: tartja a kapcsolatot az elhunyt édesapjával. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.