Kollányi Zsuzsi esett ki a Sztárban sztárból, de nagyon nehéz feladatot kapott. Sub Bass Monster egyik dalát kellett elrappelnie, ami az élő show-ban nem sikerült úgy, ahogy a próbán. A zsűri egyöntetű véleménye szerint nem volt egyszerű Zsuzsinak, Stohl András pedig ennél sokkal keményebben fogalmazott.

A Sztárban sztár mezőnyéből vasárnap Kollányi Zsuzsinak kellett távoznia, méghozzá egy rendkívül nehéz feladat után. Az énekesnőnek Sub Bass Monsterré kellett alakulnia, és a Nincs nő, nincs sírás című dalt előadnia. Becsülettel teljesítette a feladatot, de nem sikerült neki úgy, ahogy mondjuk a próbán. A zsűri egyöntetű véleménye szerint nehéz volt a produkció, de Stohl András ennél keményebben fogalmazott.

Stohl András szerint Kollányi Zsuzsi feladata kiszúrás voltForrás: Sztárban sztár

„Én durvábban fogalmazok, szerintem ez egy szemét feladat volt neked. Szerintem ez egy kiszúrás. Abban értek egyet Majkával, hogy Szabi ezt magának írta. Maga adta elő, az ő stílusában, ami rá van írva. Ezt egy nő, ha nem is tudja ráadásul hozni a hangot, az egész gyakorlatilag egy szövegfelmondássá válik, és nem tudod igazán értékelni a produkciót. ezért szemét feladat" - mondta Stohl András. Kollányi Zsuzsi a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak nyilatkozott a kiesés után

 

A videó, melyet Stohl András szívesen eltüntetne az internetről


Mindenkinek vannak kínos pillanatai, de a civilek szerencséje, hogy az övékére általában nem kíváncsi ország-világ. Ha részeg videókról van szó, akkor Stohl András évtizedekkel ezelőtti felvétele abszolút viszi a prímet, ennél gyomorforgatóbb ugyanis még nem került fel magyar sztárról az internetre. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!