Stohl András szerint Kollányi Zsuzsi Sztárban sztáros feladata kiszúrás volt

Forrás: Sztárban sztár -
Sztárban sztár Stohl András Kollányi Zsuzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kollányi Zsuzsi esett ki a Sztárban sztárból, de nagyon nehéz feladatot kapott. Sub Bass Monster egyik dalát kellett elrappelnie, ami az élő show-ban nem sikerült úgy, ahogy a próbán. A zsűri egyöntetű véleménye szerint nem volt egyszerű Zsuzsinak, Stohl András pedig ennél sokkal keményebben fogalmazott.

A Sztárban sztár mezőnyéből vasárnap Kollányi Zsuzsinak kellett távoznia, méghozzá egy rendkívül nehéz feladat után. Az énekesnőnek Sub Bass Monsterré kellett alakulnia, és a Nincs nő, nincs sírás című dalt előadnia. Becsülettel teljesítette a feladatot, de nem sikerült neki úgy, ahogy mondjuk a próbán. A zsűri egyöntetű véleménye szerint nehéz volt a produkció, de Stohl András ennél keményebben fogalmazott.

Stohl András szerint Kollányi Zsuzsi feladata kiszúrás volt Forrás: Sztárban sztár

szerintem ez egy szemét feladat volt neked. Szerintem ez egy kiszúrás.

Domszky Lászlónak nyilatkozott a kiesés után

A videó, melyet Stohl András szívesen eltüntetne az internetről


Mindenkinek vannak kínos pillanatai, de a civilek szerencséje, hogy az övékére általában nem kíváncsi ország-világ. Ha részeg videókról van szó, akkor Stohl András évtizedekkel ezelőtti felvétele abszolút viszi a prímet, ennél gyomorforgatóbb ugyanis még nem került fel magyar sztárról az internetre. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Kvíz - Mennyit tudsz Ördög Nóráról?http://www.life.hu/sztarok/20170723-mennyit-tudsz-ordog-norarol.htmlMennyire ismered Ördög Nórát? Tudod, hogy mikor igazolt a TV2-höz? És minden műsorára emlékszel még? Kvízünkben letesztelheted a tudásodat! TV + Sztárok--Ha kell, gázpisztollyal védekezik Oszter Sándor http://www.life.hu/sztarok/20171016-gazpisztolyt-vett-onmaga-vedelmere-oszter-sandor.htmlDiósjenő lakossága továbbra sem tudja elfogadni Oszter Sándor tetteit, sőt, egyre inkább durvul a helyzet. TV + SztárokOrigoSárosdi Lill, a szexuálisan zaklatott színésznő nem fog nevet mondanihttp://www.life.hu/sztarok/20171016-sarosdi-lilla-szexualisan-zaklatott-szineszno-nem-fog-nevet-mondani.htmlA Harvey Weinstein-ügy szóra bírta a hazai áldozatokat is, elsőként Sárosdi Lilla színésznő szólalt meg és mondta el, őt hogyan zaklatták. Azt viszont nem árulja el, ki volt a tettes. TV + Sztárok--Kollányi Zsuzsi távozott a Sztárban sztár utolsó adásábólhttp://www.life.hu/sztarok/20171016-kollanyi-zsuzsi-esett-ki-a-sztarban-sztarbol.htmlA Sztárban sztár hatodik élő showjában Kollányi Zsuzsi kapta a legkevesebb nézői szavazatot, így neki kellett távoznia a műsorból. TV + SztárokOrigoÁlomutazó: Radics Gigi és Varga Viktor már közösen álmodnakhttp://www.life.hu/sztarok/20171015-alomutazo-radics-gigi-es-varga-viktor-mar-kozosen-almodnak.htmlLeforgatták az Álomutazó klipjét Radics Gigi és Varga Viktor főszereplésével, akik ennek apropójából először közösen ágyba is bújhattak. A Life.hu-nak elmesélték, hogy mi a legmerészebb álmuk, és azt is megtudhatjuk, hogy pontosan mi lesz a feladatuk az Álomutazó produkcióban.TV + Sztárok--VV Dina exe, Lóri és Pumpedné Sebestyén Ági egy pár http://www.life.hu/sztarok/20171015-vv-dina-exe-lori-es-pumpedne-sebestyen-agi-egy-par.htmlSebestyén Ági egy héttel ezelőtt az Instagram-oldalán osztotta meg követőivel, hogy a ValóVilág egykori szereplőjével Lórival jár együtt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.