Ben Affleck újra iszik

Forrás: Getty Images/2016 Anthony Harvey/Anthony Harvey -
Ben Affleck ivás alkohol
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ben Afflecknek többször gyűlt már meg a baja az alkohollal, és megannyiszor próbált túljutni ezen a problémán. Ismét nem sikerült, ugyanis a hírek szerint a sztárapuka újra iszik.

A 30-as évei elején is akadt már problémája Ben Afflecknek az alkohollal, akkor részt vett egy 30 napos programban, ám nem sikerült végleg leszámolnia a függőségével. A színész életében folyton előjött ez a probléma, és ezen nem segített a magánéleti válsága. Jennifer Garnerrel ugyanis elváltak, hiába volt ez Ben hibája, őt is megviselték az események.

Ben Affleck ismét az alkohol rabja lett Forrás: Getty Images/2016 Anthony Harvey/Anthony Harvey

Éppen ezért a barátai örültek, hogy hamar szerzett magának új barátnőt, méghozzá Lindsay Shookus személyében, de ő nem javított, inkább rontott a helyzeten. A romantikus vacsorák alatt ugyanis jó pár pohár bor is lecsúszott a színésznek, amivel nem is lenne gond, ha nem egy függőről beszélnénk. Jennifer Garner persze aggódik, hiszen a gyerekeket így nehéz lenne a színészre bízni, így viszont minden felelősség és feladat az ő nyakába szakadt. A színésznő barátai szerint Jennifer teljesen ki van akadva a helyzet miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.