Demcsák Zsuzsára most már táncolni is lehet

remix Demcsák Zsuzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Erzsébet Brutalvány nevű Youtube csatornán ismét egy kihagyhatatlan remekmű jelent meg.

Az Erzsébet Brutalvány nevű Youtube csatornán évente egy-két alkalommal hírességek elszólásából készített remix jelenik meg. Most éppen Demcsák Zsuzsát vették elő. Az ATV volt műsorvezetőjének elhíresült interjújából ragadtak ki egy mondatot, amiből zeneszámot készítettek: Hol van erről a papír?

Nyáry Krisztiánt is molesztálták: az író Facebook-oldalán osztotta meg történetéthttp://www.life.hu/sztarok/20171017-nyary-krisztian-irot-is-molesztaltak.htmlAz amerikai filmproducer molesztálási ügye itthon is nagy port kavart: Sárosdi Lilla színésznő ennek hazására állt elő történetével, őt pedig mások is követték. Ezúttal Nyáry Krisztián író osztotta meg Facebook-oldalán, őt hogyan molesztálták fiatalon. TV + Sztárok--Verebes István sosem tartotta a barátjának Gálvölgyi Jánost http://www.life.hu/sztarok/20171017-galvolgyi-es-verebes-sosem-voltak-baratok.htmlVerebes István egy hosszabb interjút adott, amelyben többek között Gálvölgyi Jánosról is szó esett. TV + Sztárok--A Pussycat Dolls egykori tagja, Kaya Jones kitálalt: nem lánybanda volt, hanem prostikörhttp://www.life.hu/sztarok/20171017-pussycat-dolls-egykori-tagja-kitalal-nem-lanybanda-volt-hanem-prostikor.htmlA Pussycat Dolls banda tagjai évekig hihetetlenül sikeresek voltak, azt viszont senki nem sejtette, hogy mi van a csillogás mögött. Az együttes egy korábbi tagja, Kaya Jones viszont elmondta, mi is történt valójában: kihasználták őket, és mindenkivel le kellett feküdniük. TV + Sztárok--Csősz Bogi elárulta, miért ment hozzá török férjéhezhttp://www.life.hu/sztarok/20171017-csosz-bogi-elarulta-miert-ment-hozza-torok-ferjehez.htmlKínos kérdések, meglepő válaszok - A Life.hu riportere többek között arról faggatta Csősz Bogit, a Feleségek luxuskivitelben reality szereplőjét, hogy mi volt az, ami megfogta őt abban a török üzletemberben, akihez férjhez is ment. Őszintén válaszolt: nem fizikálisan döntött. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoBaukó Éva beszólt Pumped Gabo exének, Sebestyén Áginakhttp://www.life.hu/sztarok/20171017-bauko-eva-beszolt-pumped-gabo-exenek-sebetyen-aginak.htmlPár napja írtunk róla először, hogy Pumped Gabo exe, Ági újra szerelmes, új pasija pedig nem más, mint VV Lóri. Úgy tűnik, Baukó Évának ez nem annyira tetszik. TV + SztárokOrigoSzakított a Vámpírnaplók két sztárja: Paul Wesley és Phoebe Tonkinhttp://www.life.hu/sztarok/20171017-szakitott-a-vampirnaplok-ket-sztarja-paul-wesley-es-phoebe-tonkin.htmlA Vámpírnaplók szexi színésze, Paul Wesley újra szingli. A sztár négy és fél éven át volt együtt kolléganőjével, Phoebe Tonkinnal, de már nincsenek együtt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.