A baleset óta teljes hírzárlat van Michael Schumacher körül. De az egykori menedzsere szerint mindenkinek joga van tudni az igazságot. 

2013. december 29-én rázta meg a világot a hír, miszerint Michael Schumacher síbalesetet szenvedett a francia Alpokban. A hétszeres Formula–1-es világbajnok azóta az életéért küzd, de mivel teljes hírzárlat van az állapota kapcsán, így az igazságot senki sem tudja. 

A sztár egykori menedzsere, Willi Weber azonban úgy véli, hogy az embereknek joguk lenne tudni az igazságot, ugyanis rengetegen szeretik Schumachert, és sok ember hisz még a mai napig a gyógyulásában. 

Michael Schumacher és Willi Weber 2009-benForrás: ddp images/AFP/Sascha Schuermann

Mint kiderült, Weber több, mint 20 évig dolgozott együtt Michaellel, ezért a családjával is jó kapcsolatot ápolt. Ám a baleset óta a rokonok nem állnak vele szóba, és azt sem engedték, hogy akár egyetlen alkalommal is meglátogassa Schumachert - írta meg a DailyStar

Bizonyos vélemények szerint a túlzott titkolózás és a hírzárlat oka az, hogy valójában semmi esély sincs már a gyógyulásra, de a sztár hozzátartozói ezt nem akarják elismerni. 

Michael Schumacher fia, először beszélt az apjáról a baleset óta
Mick Schumacher is ígéretes sportkarrier elé néz, a 18 éves fiúnak nagyratörő tervei vannak. Szeretné túlszárnyalni az apját, akiről először beszélt a nyilvánosság előtt a tragikus síbaleset óta. Olvass tovább itt...