Harvey Weinstein, a molesztáló producer továbbra is filmeket akar készíteni

Forrás: AFP/Yann Coatsaliou -
film molesztálás metoo Harvey Weinstein
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A molesztálási botránya miatt kirúgták Harvey Weinstein producert saját cégéből, de ő nem adja fel. Ott, vagy máshol, ő filmeket akar csinálni.

Egyre több nő vádolja Harvey Weinsteint szexuális zaklatással, az egykor neves producer élete romokban hever. A felesége elhagyta, és saját cégéből is kirúgták, de úgy tűnik, ezek a körülmények őt nem érdeklik. Elhatározta, hogy ő továbbra is filmezni fog, vagy a cégénél, vagy máshol. Weinstein szerint őt egyébként is illegálisan rúgták ki a cégből, és jogában áll visszaszerezni a pozícióját.

Harvey Weinstein nem akarja abbahagyni a filmezést Forrás: AFP/Yann Coatsaliou

A TMZ forrásai szerint Weinstein persze tudja, hogy jelenleg egy mérgező személy mindenhol az iparban, de így azt is, hogy csak egy kis időt kell várnia, hogy elüljön a botrány és újra készítheti a filmjeit. Úgy véli ugyanis, hogy a The Weinstein Co. vállalat nélküle nem is jöhetett volna létre, így szerinte bármikor visszamehet, de ha nem, akkor máshol fogja csinálni azt, amit egykor a cégénél csinált.

Rengeteg színésznőt zaklatott Harvey Weinstein: Gwyneth Paltrow és Angelina Jolie is kitálalt


Egyre több nő emeli fel a hangját a befolyásos hollywoodi filmmogul, Harvey Weinstein ellen, aki még mindig tagad. Pedig már Gwyneth Paltrow és Angelina Jolie is felvállalta a nagy nyilvánosság előtt, hogy molesztálta őket a férfi, ahogy Ashley Judd is beszámolt hasonló esetről, és rajtuk kívül még sokan mások. A színészek és közszereplők sorra határolódnak el a producertől, a felesége kidobta, a cégéből pedig kirúgták. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.