Hatalmas, köves gyűrű került Sarka Kata ujjára

Sarka Kata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tudni, van-e jelentősége, vagy csupán egy ékszer a sok közül Kata gyűrűje. 

Sarka Kata hatalmas, köves gyűrűjét a Blikk szúrta ki. Hajdú exe az ékszert éppen a gyűrűsujján viseli, a méregdrága szerelemkarkötők alatt. Hogy kitől kapta, arról nem szól a fáma.

Britney Spears élete legjobb formáját hozza: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171014-britney-spears-elete-legjobb-formajat-hozza.htmlSzinte már mindenki elfelejtette, hogy Britney Spears valaha súlyproblémákkal küzdött. A 35 éves énekesnő, ha csak teheti, ledobja a textilt. Így tett szerdai koncertjén is, azóta pedig nagyon dögös videót tett közzé az Instagramon. TV + Sztárok--Schobert Norbi imádja a gumicukrothttp://www.life.hu/sztarok/20171014-schobert-norbi-imadja-a-gumicukrot-es-szokott-is-enni.htmlA Vigyázat, gyerekkel vagyok! adása előtt a Mokkában vendégeskedett Schobert Norbi, Rubint Réka és Rella. A beszélgetés során fény derült Norbi "sötét" titkára is. TV + Sztárok--Eltüntette a Dina feliratú tetoválást az ujjáról VV Lórihttp://www.life.hu/sztarok/20171014-eltuntette-a-dina-feliratu-tetovalast-az-ujjarol-vv-lori-uj-szerelme-kedveert.htmlAmikor még egy pár voltak, magukra tetováltatták a másik nevét. Azóta viszont szakítottak. VV Lóri már el is tüntette tetkóját, de Dina is ezt tervezi. TV + Sztárok--Pár óra alatt több mint 30 ezer Insta-követője lett Schobert Laránakhttp://www.life.hu/sztarok/20171014-par-ora-alatt-tobb-mint-30-ezer-instagram-kovetoje-lett-schobert-laranak.htmlKorábban féltették lányukat a közösségi médiától, de most ők maguk írták meg rajongóiknak, hogy már elérhető Lara Instagramja. Schobert Norbi és Rubint Réka lányának oldala hasít. TV + SztárokOrigoTúlphotoshopolta fotóját Tolvai Renihttp://www.life.hu/sztarok/20171014-tulphotoshopolta-fotojat-tolvai-reni-enekesno.htmlNem csupán a sztárok, de általában minden nő javít egy kicsit a szelfijén, mielőtt feltölti a közösségi oldalakra. Így tett Tolvai Reni is, ám a retus egy kicsit megszaladt... TV + Sztárok--Szexin táncolva dobja fel Rubint Réka a takarítást: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171014-szexin-tancolva-dobja-fel-rubint-reka-a-takaritast-vigyazat-gyerekkel-vagyok.htmlLánya, Lara buktatta le a fitneszedzőt, hogy milyen foglalatossággal pörgeti fel az unalmas házimunkát. Még videót is mutatott róla, ahogy édesanyja szexi szerelésben rázza porszívózás közben. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.