Kiderült ki a szexuális zaklató: Sárosdi Lilla bevallotta: Marton László, a Vígszínház főrendezője a zaklató - videó

Forrás: Katona József Színház, MTI/Czimbal Gyula -
Sárosdi Lilla metoo szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, ki az a magyar művészberkekben elismert és ismert férfi, aki szexuálisan zaklatta kolléganőit. Sárosdi Lilla a nyomás hatására videóüzenetben bevallotta, ki az illető.

Nagy port kavart Sárosdi Lilla vallomása, aki bevallotta, hogy bizony hosszú évekkel ezelőtt ő is elszenvedett szexuális zaklatást, többedmagával együtt. Eddig nem mert nyilvánosság elé állni, de a hollywoodi zaklatásos botrány hatására úgy döntött, elmondja, nem csak külföldön, de itthon is jelen van ez a súlyos probléma. Bár nevet nem mondott, mindenki ezzel foglalkozott. A nyomás hatására azonban most megadta magát és elárulta, ki az illető:

Marton László, a Vígszínház főrendezője a szexuális zaklató.

Nem találták meg az X-Faktoros Bereznay Dániel testvérét, Barnabásthttp://www.life.hu/sztarok/20171019-nem-talaltak-meg-az-x-faktoros-bereznay-daniel-testveret-barnabast.htmlAz X-Faktoros Bereznay Dániel öccsét már öt hete keresi a rendőrség, a korábban megjelent hírek ellenére - miszerint megtalálták a kisfiút -, még mindig fent van a fotója a keresett személyek között. TV + SztárokOrigoNagy Alekosz szexpartnert keres a Facebookonhttp://www.life.hu/sztarok/20171019-vv-alekosz-szexpartnert-keres-a-facebookon.htmlNagy Alekosz természetközeli időtöltésre vágyik, amit nem egyedül szeretne élvezni: éppen ezért nyilvánosan keres szexpartnert magának. Az igényeit és a juttatásokat is alaposan részletezte.TV + SztárokOrigoBódi Sylvi ismét levetkőzött: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171019-bodi-sylvi-ismet-levetkozott-foto.htmlEgy szál aprócska tanga- ennyi mindössze, amit Bódi Sylvi visel...TV + Sztárok--Törőcsik Mari nagyon rosszul van: Varnus Xavér mesélt a színésznő állapotárólhttp://www.life.hu/sztarok/20171019-torocsik-mari-nagyon-rosszul-van-varnus-xaver-meselt-a-szineszno-allapotarol.htmlVarnus Xavér közösségi oldalán írta meg a szomorú hírt: Törőcsik Mari nagyon beteg: tüdőgyulladással fekszik a kórházban. TV + SztárokReese Witherspoont is zaklatták szexuálisanhttp://www.life.hu/sztarok/20171018-szexualisan-zaklattek-harvey-weinsteint.htmlA Harvey Weinstein-botrány sok nőt késztetett arra, hogy megossza történetét, Reese Witherspoon is felemelte hangját és elmondta, őt is molesztálta egy rendező, amikor 16 éves volt. TV + Sztárok--Így pihentette meztelen lábát a reggeliző asztalon luxusfeleség Babetthttp://www.life.hu/sztarok/20171018-igy-pihentette-meztelen-labat-a-reggelizo-asztalon-luxusfeleseg-babett-torokorszagban.htmlAhogy már megírtuk, Csősz Bogi egy kicsit kiakadt, mert luxusbarátnői sokszor nem a helyhez és alkalomhoz illően viselkedtek Törökországban. Nos, persze, minden nézőpont kérdése... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.