A sztárpárok kapcsolatai csak kívülről tűnnek tökéletesnek, ugyanolyan problémák és kétségek merülnek fel köztük is, mint a civileknél: pédául a hűtlenség. Nekik viszont a félrelépést nemcsak egymás előtt kell vállaniuk, hanem az egész világ előtt, ami nem könnyíti meg a helyzetüket. Ennek ellénre vannak olyan celebpárok, akiknek sikerült rendezni a kapcsolatukat: ilyen például Victoria és David Beckham. 

David és Victoria Beckham

David és Victoria BeckhamForrás: AFP/Justin Tallis

Nagyon fiatalok voltak, amikor elkötelezték magukat egymás mellett. 1997-ben találkoztak, 1999-ben pedig kimondták a boldogító igent, ami azt jelenti, hogy már 18 éve házasok. Idilli kapcsolatukat 2004-ben rázta meg egy megcsalási botrány, azzal volt tele a sajtó, hogy David viszonyt folytatott személyi asszisztensével. Rebecca Loos eleinte tagadta a vádakat, de később eladta a történetet egy brit bulvármagazinnak. Victoria akkor úgy döntött, kitart férje mellett, és azóta is együtt vannak.

Beyoncé és Jay-Z

Beyoncé és Jay-ZForrás: AFP/Neilson Barnard

Az énekesnő életében Jay-Z volt az első férfi, nagyon régóta ismerték már egymást, így nem olyan meglepő, hogy a baráti kapcsolatuk szerelemmé alakult. Azóta összeházasodtak és három közös gyermekük van, de nekik is voltak bőven problémáik. Évekig pletykálták, hogy Jay-Z nem hűséges a feleségéhez, a híreszteléseket pedig maga Beyoncé erősítette meg a 2016-ban kiadott albumával. AZ egész lemez ugyanis arról szól, milyen érzelmek gyötörték az énekesnőt akkor, amikor rájött arra, hogy férje hűtlen volt hozzá, és arról, hogyan dolgozta fel a megcsalást. Beyoncé végül megbocsátott férjének, és úgy tűnik, kapcsolatuk újra a régi.

David Boreanaz és Jaime Bergman

David Boreanaz és Jaime BergmanForrás: Getty Images/AFP/2005 Getty Images/Kevin Winter

A Doktor Csont sztárja és felesége gyönyörű párt alkotnak, kapcsolatukkal egyszer kerültek csak címlapokra, méghozzá akkor, amikor kiderült, hogy David megcsalta feleségét 10 év házasság után. A férjnek ráadásul éppen akkor volt viszonya egy másik nővel, amikor felesége terhes volt a második közös gyermekükkel. Szeretője pedig nem más volt, mint Rachel Uchitel, aki annak idején Tiger Woods golfozóval is összeszűrte a levet. A házaspár kapcsolatát megtépázta a férj hűtlensége, de nem váltak el. Sikerült rendezni a viszonyukat.