motorbaleset vádemelés Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vádat emeltek a 67 éves férfi ellen, akivel Rékasi Károly két évvel ezelőtt összeütközött. Maradandó fogyatékosságot okozó közúti baleset gondatlan okozásával vádolják - írja a Lokál.

"A 2015. június 30-án a XXII. kerület, Háros utcánál történt közlekedési baleset ügyében a Budapesti VI. és VII. Kerületi Ügyészség vádiratot nyújtott be az illetékes bíróságra. Az ügynek egy vádlottja van, egy 67 éves férfi, akit a kerületi ügyészség maradandó fogyatékosságot okozó közúti baleset gondatlan okozásának vétségével vádol" - nyilatkoztak a lapnak a Fővárosi Főügyészség sajtóosztályán.

Megtörtént a vádemelés Rékasi Károly balesete miatt

A rendőség két évig nyomozott a balesettal kapcsolatban, több szakértőt is be kellett vonni. A színész, aki motoron ült az ütközéskor, súlyos sérüléseket szenvedett, hosszú ideig kórházban volt, kilencszer operálták. Egyik lába négy centivel lett rövidebb.

Új műsor háziasszonya lesz Liptai Claudia http://www.life.hu/sztarok/20171019-uj-musort-kap-a-tv2-nel-liptai-claudia.htmlLiptai Claudia új műsort fog vezetni ősztől a TV2-n. TV + Sztárok--Szabó Zsófi álomszép kismama: fotó http://www.life.hu/sztarok/20171019-csodas-terhesfotot-villantott-szabo-zsofi.htmlSzabó Zsófi nagyon boldog, mióta megtudta, hogy anya lesz. Egyszerűen sugárzik belőle az öröm, ezt pedig le sem tagadhatná. TV + SztárokOrigoKulcsszereplő, Maja távozik az Éjjel-nappal Budapestbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171019-kulcsszereplo-tavozik-az-ejjel-nappal-budapestbol.htmlAz Éjjel-Nappal Budapest egyik főszereplője távozik a sorozatból, kiírták. Maja mesélt a távozásról.TV + Sztárok--Ez a nő bárki bőrébe képes belebújni: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171019-ez-a-no-barki-borebe-kepes-belebujni-video.htmlIlyen videót még biztosan nem láttál! Ez a fiatal nő bárki bőrébe képes belebújni.TV + SztárokOrigoEgy parkban akarták fényes nappal kirabolni Völgyi Zsuzsit http://www.life.hu/sztarok/20171019-megprobaltak-kirabolni-volgyi-zsuzsit.htmlVölgyi Zsuzsit fényes nappal akarták kirabolni egy parkban, de az énekesnő szerencsére még időben kapcsolt. TV + SztárokOrigoSarka Kata egy oroszlánnal pózolt: fotó http://www.life.hu/sztarok/20171019-igy-pozol-egy-oroszlannal-sarka-kata.htmlSarka Kata egy különleges fotót mutatott a közösségi oldalán: egy igazi vadmacskával pózolt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.