A malajziai rendőrség cáfolja egy emberarcú, macskaszerű szörnyszülött létezését

Forrás: Dreamstime -
szörnyszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hivatalos közleményben kellett cáfolnia a malajziai rendőrségek egy emberarcú, macskaszerű szörnyszülött létezését, ugyanis elkezdtek terjedni az interneten az állítólagos lény kölykének fotói, ami pánikot okozott.

Azt beszélték, hogy Malajzia Pahang régiójában fotózták le a lényt, ami egy titkos laboratóriumból származik. A helyi rendőrfőnök azonban kijelentette, hogy a kép nem az országban készült, a rémhír terjesztője az internetről töltötte le. A rajta látható szörny pedig műanyagból van, egy farkasember-bébi figuráról van szó, amit online áruházakban lehet megvenni - írja a Daily Mail, ahol meg is nézheted a kreatúrát.

Vásáry Andrét mocskolódó hozzászólásokkal zaklatják: a rendőrséghez fordulthttp://www.life.hu/sztarok/20171021-vasary-andret-mocskolodo-hozzaszolasokkal-zaklatjak.htmlEgy "rajongója" rendszeresen rosszindulatú megjegyzéseket fűz Vásáry André képei alá. Az énekes besokallt, és menedzsmentjével feljelentést tettek. TV + SztárokOrigoKiderült: Szenes Iván hozta össze Balázs Klárit és Korda Györgyöthttp://www.life.hu/sztarok/20171021-szenes-ivan-hozta-ossze-balazs-klarit-es-korda-gyorgyot.htmlÉvtizedes sztori került elő Kordáékról a Szenes Iván-emlékkoncerten. TV + SztárokOrigoMegmutatta lányát Kautzky Armandhttp://www.life.hu/sztarok/20171021-megmutatta-lanyat-kautzky-armand-a-vigyazat-gyerekkel-vagyok-musorban.htmlKautzky Armand és lánya, valamint Dévényi Tibor és fia, Máté a Vigyázat, gyerekkel vagyok! szombat esti adásában mérkőznek meg egymással. TV + Sztárok--Hollywoodba utazik Csősz Boglárkahttp://www.life.hu/sztarok/20171021-hollywoodba-utazik-csosz-boglarka-reszt-vesz-a-hollywoodi-torok-filmfesztival-szervezeseben.htmlCsősz Bogi Amerika felé vette az irányt, ahol részt vesz a hollywoodi Török Filmfesztivál szervezésében. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoSzombaton is ködös időre lehet számítanihttp://www.life.hu/sztarok/20171021-szombaton-is-kodos-idore-lehet-szamitani-sok-megyeben.htmlTartós, sűrű köd miatti figyelmeztetést szombatra is a fél országra kiadta az Országos Meteorológiai Szolgálat. TV + Sztárok--Döbbenetes, amit Pécsi Ildikó az unokájáról mondott http://www.life.hu/sztarok/20171020-ezt-mondta-az-unokajarol-pecsi-ildiko.htmlNem gondoltuk volna, hogy ennyire rossz a kapcsolat Ildikó és az unokája között. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.