Szombaton is ködös időre lehet számítani

Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt -
időjárás köd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tartós, sűrű köd miatti figyelmeztetést szombatra is a fél országra kiadta az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzésükben azt írták: péntek éjjel az ország északi felében ismét több helyen képződik tartós, sűrű köd, amely szombaton napközben a legtöbb helyen - kivéve az északnyugati régiót - a péntekihez képest hamarabb feloszlik.

A sűrű köd veszélye miatt Budapestre, valamint Pest, Borsod-Abaúj-Zemplén, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Nógrád, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Vas, Veszprém és Zala megyére adtak ki figyelmeztetést. Ezeken a területeken arra kell készülni, hogy csak pár száz méter lehet a látótávolság.

Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

Az előrejelzés szerint szombaton általában csak rövidebb időre bukkanhat elő a nap, de délnyugaton kevesebb lesz a felhő, ott várható a legtöbb napsütés. Számottevő csapadék délutánig sehol sem lesz, majd délután és este az északi, északkeleti megyékben elszórtan kisebb eső, zápor előfordulhat.
Szombaton a legalacsonyabb hőmérséklet általában 3-9 Celsius-fok között alakul. Napközben 15-21 fokig melegszik a levegő.

Weinstein-ügy: Tom Hanks és Catherine Deneuve is megszólalthttp://www.life.hu/sztarok/20171020-tom-hanks-es-catherine-deneuve-is-megszolalt-a-weinstein-ugyben.htmlCatherine Deneuve francia filmsztár együttérzését fejezte ki a szexuális zaklatás áldozataival, ugyanakkor megkérdőjelezte a Weinstein-botrány után a közösségi médiában elkezdődött internetes kampány értelmét. Az Egyesült Államokban közben további sztárok ítélték el a szexuális zaklatással és erőszakkal vádolt filmmogult. TV + Sztárok--Döbbenetes, amit Pécsi Ildikó az unokájáról mondott http://www.life.hu/sztarok/20171020-ezt-mondta-az-unokajarol-pecsi-ildiko.htmlNem gondoltuk volna, hogy ennyire rossz a kapcsolat Ildikó és az unokája között. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huMarian Cozma édesapja szerint súlyosabb büntetést érdemeltek volna az elkövetőkhttp://www.life.hu/sztarok/20171020-marian-cozma-edesapja-szerint-tobb-buntetest-erdemeltek-volna-az-elkovetok.htmlLassan kilenc éve már, hogy Marian Cozma kézilabdázót több késszúrással megölték egy bárban, a szülők fájdalmán azonban semmit nem enyhített az idő: édesapja egyre rosszabbul van, és egyáltalán nem elégedett a gyilkosok büntetésének mértékével. TV + Sztárok--64 éves lett Katona Klári! Így nézett ki fiatalon az énekesnő: fotó!http://www.life.hu/sztarok/20171020-64-eves-lett-katona-klari-igy-nezett-ki-fiatalon-az-enekesno.htmlKatona Klári nemcsak hangjával varázsolta el a rajongókat, hanem megjelenésével is! Nem csoda, hogy mindenki odavolt a ma 64 éves énekesnőért. TV + SztárokOrigoSzőrszálhúzogatással tölti a napjait egy koreai nő: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171020-szorszalakat-huzogat-egy-koreai-no.htmlLétezik egy koreai nő, akit egy egész tömeg követ az Instagramon, pedig nem csinál mást, csak szőrszálakat húzogat. TV + Sztárok--Szinetár Dóra sokat sejtető poszttal piszkálta fel rajongóithttp://www.life.hu/sztarok/20171020-szinetar-dora-sokat-sejteto-poszttal-piszkalta-fel-a-rajongoit.htmlPár hete született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, a kis Benjamin, de úgy tűnik, a színésznő máris beleveti magát a munkába.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.