A rendőrök elfogták a Borsod megyei gázolót

gázolás cserbenhagyásos gázolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrség elfogta azt a férfit, aki szombat reggel furgonjával halálra gázolt egy gyalogost Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, az Encs és Gibárt közötti úton, majd elhajtott a helyszínről - közölte a megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.

Dobi Tamás közleménye szerint az elgázolt 39 éves abaújszántói férfi az útmenti árokba esett, sérülései pedig olyan súlyosak voltak, hogy az életét vesztette.

A rendőrség segítségnyújtás elmulasztása és halálos közúti közlekedési baleset okozása bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást és nagy erőkkel kezdte meg a gázoló felkutatását. A járőrök Borsod-Abaúj-Zemplén megye közútjain fokozott ellenőrzést hajtottak végre, illetve szinte településről-településre, házról-házra járva keresték a feltételezett sofőrt és járművét. A nyomozás eredményeként vasárnap este 8 óra előtt a rendőrség gyanúsítottként hallgatta ki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható hernádbűdi férfit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.