Fegyveres férfi ejtett túszokat egy angliai bowling teremben: videó

Forrás: Thinkstock -
Anglia túszejtés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy fegyveres férfi, egyelőre ismeretlen okokból, túszul ejtette egy bowling terem vendégeit.

A BBC tudatta a hírt, hogy egy egyelőre ismeretlen férfi, lefűrészelt csövű puskával ejtett túszokat az angliai Nuneaton-ban. A rendőrség arra kéri az embereket, hogy ha tehetik, kerüljék e a környéket.

További információkat egyelőre még nem kaptunk.

Sophie Rebecca az első transzgender balerina: fotóhttp://www.life.hu/news/20171022-sophie-rebecca-az-elso-transzgender-balerina-foto.htmlElképesztő átalakulson esett át az transzgender balerina, aki korábban raliversenyzőként élt, férfiként. NewsOrigoNyalóka szopogató versenyt rendeztek a Fülöp-szigeteken: videóhttp://www.life.hu/news/20171022-nyaloka-szopogato-versenyt-rendeztek-a-fulop-szigeteken-video.htmlVajon miért történhetett mindez? Fagyit szopogatnak a nők... News--Brutális eső érkezik: időjáráshttp://www.life.hu/news/20171022-brutalis-eso-erkezik-idojaras.htmlFigyelmeztetést adott ki az OMSZ - komoly viharok érkeznek. NewsSzörnyet mosott partra a tenger a Harvey hurrikán után - Fotó!http://www.life.hu/news/20170913-szornyet-mosott-partra-a-tenger-a-harvey-hurrikan-utan.htmlA Harvey hurrikán után egy hatalmas, eddig azonosítatlan szörnyet találtak egy tengerparton Texas partjainál. News--16 éves magyar lányt erőszakolt meg öt fiú (18+)http://www.life.hu/news/20170922-16-eves-magatehetetlen-lanyt-eroszakolt-meg-ot-fiu.htmlAnna, a 16 éves szűz tinilány egy házibuliban szórakozott barátaival, ahol partidrogot csempésztek italába és többen megerőszakolták. A szörnyű tettet videóra is vették. News--Csodálatos képek a napfogyatkozásról - Galériahttp://www.life.hu/news/20170823-galeria-az-amerikai-napfogyatkozasrol.htmlMajdnem 100 éve volt utoljára Amerikában teljes napfogyatkozás. Nem is csoda, hogya fél világ lélegzet visszafojtva várta a jelenséget. Íme egy gyönyörű galéria az égi eseményről. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.