Takács Nikolas nevet változtat, ezért

Fotó: Mudra László/Origo -
Takács Nikolas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Takács Nikolast nem sokáig fogják már így hívni? Névváltoztatást tervez...

Komoly amerikai karrier előtt ál Takács Nikolas, akit itthon az X-Faktor első szériájában ismert meg a nagyéremű. Úgy tűnik, nem csak hazánkban fogják őt szeretni, de külföldön is hírnevet szerez magának hamarosan.

Takács Nikolas Fotó: Mudra László/Origo

"Készülnek új dalok Amerikában. Zajlanak az egyeztetések, tárgyalások világszínvonalú zenészekkel. Nem szeretnék jóslatokba bocsátkozni vagy nagy szavakkal dobálózni ezzel kapcsolatban, az már sokaknál rosszul sült el. Csinálom, csinálom, aztán ha meglesz a végeredmény, akkor azzal szívesen fogok büszkélkedni. Amerikában ugyanolyan emberek élnek, mint Magyarországon. Nekik is ugyanazt szeretném átadni, amit a hazai közönségnek, csak nem Takács Nikolas, hanem

Nico vagy Nico Ross néven.

Annyi szörnyűség történik mostanában a világon, hogy bőven van miről énekelni, de szerintem nem mindig csak a fájdalomból merített dalok a tartalmasak" - mesélte Nikolas a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.