Közleményt adott ki a Vígszínház a Marton Lászlót ért vádak miatt

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Marton László közlemény metoo Vígszínház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Vígszínház hosszú közleményt adott ki azok után, hogy egyre több nő vall Marton László ellen. A színház határozottan kijelentette, hogy elítélnek minden ilyen jellegű cseelkményt, és lépéseket tesznek a hatalommal való visszaélés ellen. 

Marton Lászlót egyre több nő vádolja molesztálással, zaklatással, a Vígszínház főrendezője ezért az ügy tisztázásáig lemondott posztjáról. A színház pedig egy közleményben reagált a kialakult helyzetre leszögezve, ők elítélnek minden hatalommal való visszaélést, és szexuális zaklatást.

A Vígszínház közleményt adott ki Fotó: Szabó Gábor - Origo

"

A Vígszínház elítél minden ilyen jellegű cselekményt.

aktívan részt vállal a hatalommal való visszaélések és a szexuális zaklatások megelőzését célzó közös munkában.

Marton László a személyét érintő ügy tisztázásáig lemondott a Vígszínház főrendezői pozíciójáról, a Vígszínház a lemondást elfogadta.

A Vígszínház társulata ebben a különösen fesztült érzelmekkel teli helyzetben is mindent megtesz azért, hogy magas művészi színvonalú előadásokat tarthasson mindhárom játszóhelyén" - írta a színház közleményében.

Hét hónapig szexrabszolgaként tartották fogva a magyar lányt Írországbanhttp://www.life.hu/news/20171024-het-honapig-szexrabszolgakent-tartottak-fogva-a-magyar-lanyt.htmlÍrországban egy magyar férfi és barátnője egy másik magyar nőt zártak be és kényszerítettek prostitúcióra. Hét hónapig tartották fogva szexrabszolgaként. News--A Pál utcai fiúk írójának leszármazottai is elhatárolódnak Marton Lászlótólhttp://www.life.hu/news/20171023-a-pal-utcai-fiok-irojanak-leszarmazottai-is-elhatarolodnak-marton-laszlotol.htmlMolnár Ferenc dédunokái és ükunokái döbbenten hallották, mivel vádolják A Pál utcai fiúk rendezőjét, Marton Lászlót. News--Sokkoló: megkínozták, majd megölték Zelimkhan Bakaev orosz popénekesthttp://www.life.hu/news/20171023--megkinoztak-majd-megoltek-zelimkhan-bakaev-orosz-popenekest.htmlOrosz és csecsen emberjogi források szerint Zelimkhan Bakaev orosz popénekest a csecsen hatóságok tartoztatták le, és szállították egy melegek elkülönítésére szolgáló koncentrációs táborba, ahol megkínozták, majd megölték. News--Pusztító vihar Japánban, menekíteni kell az emberekethttp://www.life.hu/news/20171023-pusztito-vihar-japanban-menekiteni-kell-az-embereket.htmlEvakuálják a lakókat, rengetegen kényszerülnek otthonuk elhagyására Japánban a Lan tájfun miatt. Repülőjáratok százait törölték és a vasúti forgalmat is szüneteltették számos helyen. NewsOrigoNegyven nő vádolja szexuális zaklatással James Toback hollywoodi rendezőthttp://www.life.hu/news/20171023-negyven-no-vadolja-szexualis-zaklatassal-james-toback-rendezot.htmlKözel negyven nő vádolja szexuális zaklatással James Tobacket, az elismert hollywoodi rendezőt, forgatókönyvírót. Módszere széles körben ismert volt. News--Őrizetben az angliai túszejtő, a rajtaütést dörejek kísértékhttp://www.life.hu/news/20171022-orizetben-az-angliai-tuszejto-a-rajtautest-dorejek-kisertek.htmlA tettes őrizetbe vételével és kórházba szállításával ért véget vasárnap este a túszejtő akció a közép-angliai Nuneaton egyik szabadidőközpontjában. A túszok az incidensben nem sérültek meg. A rendőrség már a túszszabadító rajtaütés előtt közölte, hogy nem terrorcselekményről van szó. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.