Michael Jackson Paris Jackson énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Jackson lányáról egy olyan videó került napvilágra, amin teljesen ledöbbentünk: úgy tűnik a fiatal szépség megörökölte édesapja tehetségét. 

Paris Jackson egy igazán bevállalós fiatal lány, aki nem fél megmutatni mindenkinek a bugyiját a MET gálán és az sem igazán érdekli, hogy mit gondolnak az emberek a 20 évvel idősebb pasijáról. A modellként tevékenykedő szépségről azt azonban nem tudtuk, hogy gyönyörűen énekel.

Nemrég felkerült róla egy videó, amelyben az unokatestvérével, Austin Brown-nal zenélnek együtt. A felvétel egy fellépésen készült, és ott döbbent rá mindenki: Paris bizony tud énekelni. Ez elsőre váratlan hír, bár jobban belegondolva, benne is Jackson vér folyik.

Michael Jackson lánya állítja: meggyilkolták a popsztárt

Paris Jackson állítása szerint a popsztár halála előre megtervezett gyilkosság volt. A fiatal lány szerint Michael többször is utalt arra, hogy vannak néhányan, akik nem szívesen látják őt élve, de egyszer be is vallotta: "Meg fognak ölni." - Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.