Oroszlán Szonja véleménye a Marton-ügyről komoly indulatokat váltott ki

Forrás: Hajdú D. András -
Oroszlán Szonja kommentek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oroszlán Szonja elmondta egy hosszú posztban véleményét a Marton-ügy kapcsán. Igazi kommentháborút indított el vele...

Marton László ügye felforgatta az egész országot, olyannyira, hogy a sztárok is sorra fejezik ki véleményüket közösségi oldalaikon. Stohl András mellett Oroszlán Szonja is véleményt alkotott, ami egy igazi kommentháborút indított el. Rajongói oldalán a posztja alatt nagyon sokan írták le nemtetszésüket Szonja véleményével kapcsolatban.

Oroszlán Szonja Forrás: Hajdú D. András

"Nagyon elkeserito amit irsz. Mert azt mutatja hogy valojaban kicsit sem ismered az emberi lelket."

"Kedves Szonja! Én sem szoktam véleményt nyilvánítani a facebookon, de ez az írás felháborító. Ismert emberként igen nagy felelősség megszólalni egy hasonlóan érzékeny témával kapcsolatban..."

"Szonja! Csalódottan olvasom a soraid. Biztos, hogy te az ügyeletes "szőke bombázó" vagy, voltál és nem az ügyeletes "buta szőke" ???"

"Kedves Szonja! Köszönöm, hogy elmondta, mit csináltam rosszul a lépcsőházban, ahol letámadtak és a falhoz szorítottak azok, akiket nem emlékszem, hogy láttam-e valaha is."

Stohl András is megszólalt a Marton László ügybenhttp://www.life.hu/sztarok/20171024-stohl-andras-is-megszolalt-a-marton-laszlo-ugyben-ez-a-velemenye.htmlStohl András, aki személyesen is ismeri a szexuális zaklatással vádolt Marton Lászlót, szintén elmondta véleményét a Class Fm reggeli adásában.TV + SztárokOrigoÖrdög Nóráék sosem látott videót posztoltakhttp://www.life.hu/sztarok/20171024-ordog-noraek-sosem-latott-video-felvetele-kerult-elo.htmlHamarosan elindul az Ázsia Expressz, melyet 5 héten keresztül forgattak Ázsia különböző pontjain. A műsorvezető Ördög Nóra volt, aki vitte magával családját is erre nem mindennapi kalandra. TV + Sztárok--Abortusza volt a Luxusfeleségek sztárjának, Vasvári Viviennekhttp://www.life.hu/sztarok/20171024-abortusza-volt-a-luxusfelesegek-sztarjanak.htmlA Feleségek Luxuskivitelben című megosztó reality gazdag feleségek hétköznapjait mutatja be. 5 szép és tehetős nő enged bepillantást otthonába, családi életébe, sokszor többet is láttatnak, mint amennyit a jóízlés megenged. Ezúttal a csapat szőke hisztérikája mesélt múltbéli tragédiájáról. TV + Sztárok--Takács Nikolas nevet változtat, ezérthttp://www.life.hu/sztarok/20171022-takacs-nikolas-nevet-valtoztat.htmlTakács Nikolast nem sokáig fogják már így hívni? Névváltoztatást tervez...TV + Sztárok--Ezért kaptak az X-Faktor versenyzői erős kritikákat Radics Gigi és Puskás Peti szerint: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171022-ezert-kaptak-az-x-faktor-versenyzoi-eros-kritikakat-video.htmlAz X-Faktor második élő showja nem úgy sikerült, mint az első. Ezt a mentorok is nehezményezték.TV + SztárokOrigoÚjabb nők meséltek arról, hogy Marton László zaklatta őkethttp://www.life.hu/sztarok/20171022-ujabb-holgyek-meseltek-arrol-hogy-marton-laszlo-zaklatta-oket.htmlA Harvey Weinstien botrány kirobbanása után hazánkban is felültötte a fejét egy nagyon komoly szexuális zaklatásról szóló hír. Sárosdi Lilla nyilatkozata indította el a lavinát, aki végül azt is elárulta, ki az illető: Marton László a Vígszínház főrendezője azóta lemondott pozíciójáról, amíg az eset nem kerül tisztázásra. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.