Fényűző élete miatt ma már sokan irigylik Csősz Bogit, de a gyerekkorát biztosan nem szeretnék. A Feleségek Luxuskivitelben szereplője szörnyű dolgokon ment keresztül kislányként: apja verte édesanyját és őt is. Alkoholista volt. 

Megmutatta fényűző életét Csősz Bogi, de a sötét időszakát sem titkolja el. Gyerekként közel sem volt ugyanis olyan jó élete, mint most. A színésznő és modell bevallotta, hogy édesapja bizony komoly függőséggel küzdött, ami teljesen tönkretette az egész családjuk életét. 

Csősz Boglárka élete nem volt boldogFotó: Mudra László - Origo

"Apám nagyon hosszú ideig, 35 éven keresztül volt alkoholista, de azt mondhatom, hogy valójában mára már kigyógyult. Agresszív volt, persze hogy édesanyámat is bántotta. Ez családon belüli erőszak volt, merthogy engem is bántott. A gyerekeit alapvetően sosem akarta megverni, engem is azért, mert szembeszálltam vele, amikor anyukámat védtem. Amikor rá emelte a kezét, akkor a tigris előjött belőlem" - mondta Bogi a vasárnap adásba kerülő Frizbi felvételén. Hozzátette, mindenáron el akart onnan menekülni. "Apám szétszakította a családot, sokat szenvedtünk emiatt. Gyerekként azért imádkoztam, hogy bárcsak jönne egy lehetőség, hogy el tudjunk költözni. Sok földterületünk volt, volt vagyon, de amikor valaki elkezd inni, akkor akár otthon is mindent tönkretesz. Apám elitta szinte mindenünket. Nem kellett nélkülöznünk, mindig megvolt a napi betevőnk, de nem éltünk jó körülmények között" - árulta el a színésznő, akinek a felnőttkorára is komoly hatással voltak ezek a körülmények. "Nagyon apás lány vagyok, ezért nekem ez elképesztő fájdalom volt, a mai napig cipelem magammal. Én soha nem féltem otthon, mert bennem inkább düh és agresszió volt. A gyűlölet átalakult, de megbocsátás nem volt, mert a múltat nem tudjuk elfelejteni. Gyűlöltem az apámat, és így a férfiak ellen is volt gyűlölet. Nem fogadtam el senkit, nem bíztam senkiben. Ehhez kellett a férjem, hogy ez megváltozzon" - idézi a Blikk Bogi szavait, akinek férje mutatta meg, hogy érdemes bízni és van, aki meg is érdemli.

Csősz Bogi elárulta, hogyan ismerkedett meg férjével: videó
Csősz Bogi milliárdos török üzletemberhez ment hozzá, megismerkedésükről a Life.hu-nak vallott a luxusfeleség.