Köllő Babett elárulta, rendszeresen kap szexuális ajánlatokat, időnként még nőktől is. Nem érti, hogy miért keresik ennyien a társaságát, hiszen köztudottan családja van.  

Köllő Babett korábban már megmutatta hogyan is telik egy napja: a 38 éves szépségnek egy kis délelőtti botox nem jelent gondot, ahogy az sem, hogy a fél világ bepillantást nyerhet a dekoltázsába. Ezek után nem csoda, hogy többen is szexuális felhívásokkal bombázzák, főleg mióta szerepet vállalt a Feleségek luxuskivitelben című műsorban: 

Köllő Babett férfiak és nők körében is igen közkedveltFotó: Polyak Attila - Origo

"Olyan hirtelen jött ez a nagy érdeklődés, meg kell még szoknunk a férjemmel. Az extrém üzeneteket mindig megmutatom neki, nagyokat nevet rajtuk. Egyébként egyikre sem válaszolok, törlöm őket. A kigyúrt férfiaknak ezennel üzenem: felesleges időpazarlás, amit csinálnak, nem bukom a kockákra. A személyiségbe és a tehetségbe tudok beleszeretni, nekem csak a férjem létezik" - mondta határozottan a szőke szépség. 

Elmondása szerint kifejezetten megdöbbentő, hogy az emberek milyen intenzíven ostromolják őt, még a nők is:

"A férfiak már az első üzenetben fotókat küldenek magukról, és el akarnak hívni vacsorázni, a nők pedig konkrétan rákérdeznek, hogy voltam-e már nővel, és érdekel-e a gyengébbik nem. Nem, nem érdekelnek a nők! Nem látják, hogy boldog családi életet élek?!" - írta meg a Bors.

Köllő Babett reagált a Feleségek luxuskivitelben paródiára
Szuper paródia készült Dancsó Péter tolmácsolásában a Feleségek luxuskivitelben szereplőiről. Köllő Babett megnézte a felvételt, és elmondta, hogyan vélekedik arról, hogy kifigurázzák: videó!