Puzsér Róbert sem maradt ki, a molesztálásokról, nemi erőszakról és hatalommal való visszaélésről ő is elmondta a véleményét. Hosszú Facebook-posztban reagált a többi között Stohl András megnyilvánulására.

A Harvey Weinstein botránya hatására kirobbantott magyar molesztálási ügyre sok közszereplő reagált, sokak véleménye megbotránkoztatta az embereket. Puzsér Róbert egy hosszú Facebook-posztban reflektált az egész jelenségre: a hatalommal való visszaélésre, nemi erőszakra és a többi között Stohl András szavaira. Lesújtó véleményt fogalmazott meg a műsorvezetőről.

Puzsér Róbert szerint Stohl András gyalázatosForrás: Viasat3

„Gyalázatos, ahogy Stohl András a kokainista médiag***k jól bejáratott gátlástalanságával előadja, hogy miként fogdossa a kolléganője s*ggét, meg hogy miként b****ák rongyosra a főnökök a csapatépítő tréningeken a beosztottjaikat – és szerinte ez így a normális, hiszen ilyenek a férfiak. Csakhogy nem a férfiak ilyenek: Stohl András ilyen, továbbá Stohl András hatalmas és befolyásos barátai ilyenek, mint például az a szexuális ragadozó, akit éppen menteget. Most Stohl próbálja elsikálni a jó haver ügyét, ahogy neki is segítettek egykor a haverok" – írja Puzsér Róbert. Hangsúlyozta, hogy a nemi erőszak és a munkahelyi zaklatás nem férfi és nő ügye, hanem elkövető és áldozat ügye, és mindkettő lehet férfi és nő. Az erőszak hatalmi kérdés, a bántalmazás a hatalmi státuszhoz, és nem egyik vagy másik nemhez tartozik, nekünk, nyilvánosságért felelős, humánus embereknek pedig mindig a kiszolgáltatottak, mindig a sértettek, és mindig az igazság oldalán kell állnunk" - írta Puzsér.