Holtan került elő a Nógrád megyében eltűnt házaspár

halál eltűnt személyek Nógrád
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két napig keresték az erdőben eltűnt idős házaspárt, de már csak a holttestüket találták meg. 

A 72 éves nő és a 74 éves férje pihenés céljából utaztak Salgóbányára. Vasárnap kirándulni mentek a Medves-fennsík irányába, majd ezt követően senki nem látta őket. A hatóságok és civilek is a házaspár kutatására indultak, de két napba tellett, mire megtalálták őket.

"A Salgótarjáni Rendőrkapitányság és a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, valamint több civil, összesen mintegy hatvan fővel késő estig kereste a házaspárt" - mondta Nágel Tamástól, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Kedd este a férfi holttestét találták meg, majd tegnap este az elhunyt asszonyra is rábukkantak. A haláluk oka eddig tisztázatlan, a vizsgálatok jelenleg is zajlanak. Furcsa azonban, hogy a két ember holttestét nem ugyanott találták meg: a férfi nagyjából 2 kilométerre volt a szálláshelyüktől, míg a nőt a kijelölt úton, jóval távolabb találták meg.

Egy nevét elhallgató informátor szerint, - aki részt vett a kutatásban - a férfi valószínűleg rosszul lett túrázás közben, ezért a felesége segítséget akart hívni, így válhattak külön. Ám az asszony út közben eltévedt, ezért fordulhatott elő, hogy az ő holtteste távolabb volt a hoteltől, mint a férfié - írta meg a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.