Ritka cápafaj maradványa lehet a titokzatos tengeri szörny: fotó

Forrás: PenNews / Katie McCafrey -
cápafaj szörny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő méretű szerveket sodort a partra a víz. 

A tudósok teljesen sokkot kaptak az eset láttán, most mindannyian gőzerővel kutatják, hogy vajon milyen állat is lehet ez a mélytengeri misztikus szörny. Bjorn Dihle fedezte fel a bizarr külsejű tetemet, kajakozás közben az alaszkai Berners-öbölben.

Egyelőre csak tippelgetnek, hogy vajon milyen állatról lehet szó Forrás: PenNews / Katie McCafrey

Feltételezése szerint egy vízi élőlény belső szerveit láthatta a felszínen lebegni, ám ezek hatalmas méretűek. A szakértők azt mondták, hogy míg nem készül el a szövetminta, csak találgatni lehet, de véleményük szerint egy ritka cápafaj maradványai kerültek ki a partra.

Annyi biztos, a szervei alapján egy hatalmas állatról van szó Forrás: PenNews / Katie McCafrey

Akármi is legyen az, hamarosan ki fog derülni. Az viszont biztos, hogy a méretes szervei alapján akár egy bálna is lehetne - írta meg a DailyStar.

Vasárnap óraátállítás: október 29-én visszaállunk a téli időszámításrahttp://www.life.hu/news/20171026-oraatallitas-oktober-29-en-visszaallunk-a-teli-idoszamitasra.htmlOktóber 29-én vasárnap visszatérünk a csillagászatilag megfelelő időszámításhoz: hajnali háromkor kettőre állítjuk vissza az óránkat, senki ne feledje! News--Többszörös gyilkost fogtak el a magyar rendőrök: nemzetközi elfogatóparancs volt ellenehttp://www.life.hu/news/20171026-magyar-rendorok-fogtak-el-egy-tobbszoros-gyilkost.htmlElfogták a magyar rendőrök a déli határszakasznál azt a férfit, aki ellen Pakisztán adott ki nemzetközi elfogatóparancsot. A férfi állítólag hetvenszer gyilkolt, és pénzért végzett az áldozataival. NewsOrigoHoltan került elő a Nógrád megyében eltűnt házaspár http://www.life.hu/news/20171026-holtan-talaltak-meg-a-nograd-megyeben-eltunt-idos-hazaspart.htmlKét napig keresték az erdőben eltűnt idős házaspárt, de már csak a holttestüket találták meg. NewsThinkstockHalálos baleset történt az M2-es autóúton Gödnélhttp://www.life.hu/news/20171026-halalos-baleset-tortent-az-m2-es-autouton-godnel-1.htmlEgy személyautó és egy kamion ütközött össze a M2-es autóúton. Egy ember életét vesztette. News--Havat hozhat a hétvégehttp://www.life.hu/news/20171026-havazas-hetvegen.htmlErős hidegfront hoz jelentős lehűlést és viharos szelet, a hegyekben havazhat is - írja az Időkép.News--Sárosdi Lilla arról, hogy Marton László nem perel: "Nem lepődtem meg" http://www.life.hu/news/20171025-sarosdi-lilla-nem-lepodott-meg-hogy-marton-laszlo-nem-perel.htmlMégsem perel Marton László, akit már nyolc nő vádol szexuális zaklatással - tudta meg a Független Hírügynökség. Sárosdi Lilla az atv-nek kommentált. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.