Holnap helyezik végső nyugalomra Aradszky Lászlót

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
Aradszky László temetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész ország fájó szívvel búcsúzik a holnapi napon Aradszky Lászlótól. A kollégái egy kifejezetten megható dologgal készülnek. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, október 8-án, 82 éves korában elhunyt Aradszky László. Az énekes még a halála napján is dolgozott, majd lefeküdt aludni, de többé már nem ébredt fel. Bizonyos vélemények szerint ez a halál egyik legszebb formája, ám ettől még a veszteség érzése nem kisebb senki szívében.

A családja, a barátai, és a kollégái is fájó szívvel búcsúznak tőle, nem beszélve az özvegyéről, aki nagyon nehezen tudja feldolgozni László elvesztését. Mint kiderült, a holnapi napon helyezik végső nyugalomra Aradszky Lászlót a budapesti Szent István Bazilikában.

Holnap, azaz október 28-án temetik Aradszky Lászlót Forrás: MTI/Zih Zsolt

A híresség testvére sajnos nem tud ott lenni a temetésen, ugyanis Svédországban él, és az egészségügyi állapota nem teszi lehetővé a repülőutat. Éppen ezért ő az otthonában fog megemlékezni Lászlóról.

A kollégái azonban műsorváltozással készülnek a Zenebutikon az énekes emlékére. Felidézésre kerülnek a táncdalénekes nagy sikerei, és újravetítik a vele készült beszélgetéseket is - írta meg a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.