Kamuoldal terjeszti Tóth Gabi halálhírét: az énekesnő megnyugtatta a rajongóit

Tóth Gabi halál kamu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Időről időre néhány híresség áldozatul esik a kamuoldalaknak, melyek a halálhírüket terjesztik, Tóth Gabi sem úszta meg. Az énekesnő persze él és virul, Facebook-oldalán fejezte ki véleményét az egészről. 

Egyre több kamuoldal terjed, melyek szabadon híresztelik a különböző hírességek halálát. Nemrég Bochkor Gábor esett áldozatul, nem sokkal később pedig Tóth Gabi került sorra. Az énekesnő halálának hírét ugyanaz az oldal kezdte terjeszteni, mely Bochkor Gáborét.

"Szörnyű Búcsú! Ég áldjon, Tóth Gabi"

- írták, a közösségi oldalon pedig villámgyorsan terjedt a rossz hír. Nagyon sokan írtak aggódva Gabinak, az énekesnő Facebook-oldalán nyugtatta meg a rajongóit.

Tóth Gabi megnyugtatott mindenkit: még él Forrás: Instagram/tothgabi

Még élek... ne aggódjatok.

Hiányolják a tévénézők Németh Lajost http://www.life.hu/sztarok/20171027-a-tevenezok-hianyoljak-nemeth-lajost.htmlNémeth Lajos meglepődött azon, hogy a munkája ilyen sokat számított az embereknek. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoVilmos herceg nem hordja a jegygyűrűjét http://www.life.hu/sztarok/20171026-nem-hordja-a-jegygyurujet-vilmos-herceg.htmlElképesztő dolog derült ki Vilmos hercegről: ezért nem hord jegygyűrűt a híres édesapa. TV + Sztárok--Sztárok, akik szívesen kuporgatják a pénzüket http://www.life.hu/sztarok/20171026-ok-a-legfurakabb-hiressegek.htmlVannak hírességek, akinek akik bizony dagadó pénztárcájuk ellenére is a fogukhoz verik a garast. De kik ezek? TV + Sztárok--Ő David Duchovny szemtelenül fiatal barátnője http://www.life.hu/sztarok/20171026-david-duchovny-egy-33-evvel-fiatalabb-novel-jar.html David Duchovny még mindig nagy kanállal habzsolja az életet. TV + Sztárok--Így rázza magát Muri Enikő: videó http://www.life.hu/sztarok/20171026-muri-eniko-az-instagramon-razza-a-melleit.htmlMuri Enikő nem mindennapi videót tett közzé az oldalán: megmutatta, hogyan kell cicit rázni. TV + SztárokOrigoOtthagyja a Petőfi Rádiót Peller Mariannhttp://www.life.hu/sztarok/20171026-felmondott-a-petofi-radional-peller-mariann.htmlMost érkezett a hír: a népszerű rádiós műsorvezető, Peller Mariann elhagyja a Petőfi Rádiót. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.