Aradszky László Koós János Soltész Rezső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aradszky László temetésén barátai és pályatársai közül Koós János és Soltész Rezső mondták a búcsúbeszédeket. Mindketten kiemelték, hogy nem tudnak elbúcsúzni, csak egy kis időre elköszönnek. Koós János hozzátette, nemsokára úgy is találkoznak.

Szexi képek készültek VV Miciről és Krisztiánrólhttp://www.life.hu/sztarok/20171028-szexi-kepek-keszultek-vv-micirol-es-vv-krisztianrol.htmlA ValóVilág óta sokat fogyott Mici, most szexi képeken pózol párjával, Krisztiánnal.TV + SztárokOrigoFásy Ádám így emlékezett Aradszky Lászlóra a temetésén: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171028-fasy-adam-igy-emlekezett-aradszky-laszlora-a-temetesen-szombaton.htmlFásy Ádám is jelen volt a Szent István Bazilikában Aradszky László búcsúztatásán. A műsorvezető elmondta, nem csak munkatársak, de barátok is voltak, így a könnyekig meghatódva beszélt róla. TV + SztárokMTIAmbrus Attila a Facebookján ír az Ázsia Expresszről és Berki Krisztiánrólhttp://www.life.hu/sztarok/20171028-ambrus-attila-viszkis-a-facebookjan-ir-az-azsia-expresszrol-es-berki-krisztianrol.htmlHamarosan indul a TV2 realityje, az Ázsia expressz, amelynek az egykori Viszkis rabló, Ambrus Attila is a résztvevője volt. TV + Sztárok--Eltemették Aradszky Lászlót: Dévényi Tibor a szertartás után így búcsúzotthttp://www.life.hu/sztarok/20171028-eltemettek-aradszky-laszlot-devenyi-tibor-a-szertartas-utan-vallott.htmlA legendás lemezlovas, Dévényi Tibi bácsi is ott volt Aradszky László szombati búcsúztatásán a Szent István Bazilikába. Tibi bácsi a Life.hu-nak mönnyek között vallott. TV + Sztárok--Betekintést enged Ördög Nóra a magánéletébe és az Ázsia expresszbe: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171028-ordog-nora-az-azsia-expresszrol-es-maganeleterol.htmlÖrdög Nóri az Ázsia expressz műsorvezetőjeként arra vállalkozott, hogy a nézőknek is megmutatja, hogyan készült a TV2 nagyszabású realityje. Nóri nagy döntést hozott, úgy határozott, a nézőket beavatja a magánéletébe. A miértekről a Life.hu-nak mesélt.TV + Sztárok--Volt párját és barátját is elveszítette Puskás Petihttp://www.life.hu/sztarok/20171025-volt-parjat-es-baratjat-is-elveszitette-puskas-peti-enekes.htmlElőbb volt párja, Kinga halt meg súlyos betegséget követően, majd talán legjobb barátját is elveszítette Puskás Peti. Az X-Faktor mentora, most a Story4 Tv Arckép című műsorában Kadarkai Endrének mesélt a történtekről. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.