Betekintést enged Ördög Nóra a magánéletébe és az Ázsia expresszbe: videó

Forrás: Nanasi Pal -
Ázsia Expressz Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóri az Ázsia expressz műsorvezetőjeként arra vállalkozott, hogy a nézőknek is megmutatja, hogyan készült a TV2 nagyszabású realityje. Nóri nagy döntést hozott, úgy határozott, a nézőket beavatja a magánéletébe. A miértekről a Life.hu-nak mesélt.
Balhéznak a luxusfeleségek: Vivien és Dalma egymásnak esetthttp://www.life.hu/sztarok/20171028-vivien-es-dalma-egymasnak-esett-felesegek-luxuskivitelben.htmlDalma felkapta a vizet, amikor kiderült, hogy Viviennek is saját ruhakollekciója van. TV + SztárokOrigoBogdán Ádám a magyar válogatott és a Liverpool Fc kapusa Tóth Gabi rajongóhttp://www.life.hu/sztarok/20171028-bogdan-adam-a-magyar-valogatott-es-a-liverpool-fc-kapusa-toth-gabi-koncerten.htmlGabi legutóbbi klubkoncertjére ismert rajongója is ellátogatott. TV + SztárokOrigoRózsa György mindenkit meglepett szerelmévelhttp://www.life.hu/sztarok/20171028--rozsa-gyorgy-mindenkit-meglepett-szerelmevel-a-cirkusszal.htmlMegdöbbentő kijelentést tett az egykori műsorvezető a TV2 Mokkájában. TV + Sztárok--Andy Vajna nyilatkozott a Harvey Weinstein-botránnyal kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20171027-andy-vajna-nyilatkozott-a-harvey-weinstei-botrannyal-kapcsolatban.htmlAndy Vajna a kezdetektől fogva nyomon követte a Harvey Weinstein körül kibontakozó szexbotrányt, és most el is mondta, mit gondol a zaklatásokról és zaklatóról. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoVolt párját és barátját is elveszítette Puskás Petihttp://www.life.hu/sztarok/20171025-volt-parjat-es-baratjat-is-elveszitette-puskas-peti-enekes.htmlElőbb volt párja, Kinga halt meg súlyos betegséget követően, majd talán legjobb barátját is elveszítette Puskás Peti. Az X-Faktor mentora, most a Story4 Tv Arckép című műsorában Kadarkai Endrének mesélt a történtekről. TV + Sztárok--Elképesztő videók Friderikusz Sándor múltjábólhttp://www.life.hu/sztarok/20171023-elkepeszto-magasztar-videok-friderikusz-sandor-multjabol.htmlNem csak furcsa frizurákat és színes zakókat viselt, hanem dalokat írt, táncolt és énekelt is a műsoraiban Friderikusz Sándor. Ahogy már írtunk róla, a tévés ma már egyáltalán nem büszke arra, hogy korábban ennyire odadobta magát a siker érdekében, éppen ezért minden olyan nyomot eltüntetett a netről, ami erre az időszakra emlékeztetné.Vagyis, majdnem mindent.. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.