52 évvel fiatalabb nővel randizik a 74 éves Mick Jagger

fiatal szerető Mick Jagger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 74 éves Mick Jagger egy nála 52 évvel fiatalabb nővel találkozgat: már többször látták együtt a 22 éves Noor Alfallahhal.

Két hete szúrták ki először Jaggert és a fiatal lányt, amint együtt érkeztek meg a sztár párizsi lakásához, azóta pedig többször is mutatkoztak együtt. Noor, a fiatal filmproducer a Rolling Stones párizsi koncertjén is részt vett.

Noor Alfallah, Mick Jagger 22 éves barátnője Forrás: Twitter

Egy Jaggerhez közeli forrás azt nyilatkozta a The Sun magazinnak, hogy a Rolling Stones frontemberének esze ágában sincsen lelassítani, folyton mosolyog és a jól ismert csillogás sem szűnik a szemében:
"Mick még mindig olyan sármos, mint régen volt, de a banda tagjai is meglepődtek, hogy egy olyan fiatal és gyönyörű nő elutazik Párizsba, hogy találkozhasson vele. Mindketten egyedülállóak, jól érzik magukat egymás társaságában, és senki sem szól bele a kapcsolatukba."

Jaggernek nyolc gyermeke született, öt nőtől. A legfiatalabbb fiú tíz hónapos, a kisbaba édesanyja a 31 éves balerina, Melanie Hamrick.

II. Erzsébet lovainak köszönheti vagyonáthttp://www.life.hu/sztarok/20171029-ii-erzsebet-lovainak-koszonheti-tetemes-vagyonat.htmlElképesztő összegeket hoznak neki a lovak.TV + Sztárok--Titkos ISIS üzenetben írnak arról, hogy megölik György hercegethttp://www.life.hu/sztarok/20171029-gyorgy-herceg-eletere-tornenek.htmlFriss jelentések szerint György herceg életére akarnak törni a terroristák. TV + Sztárok--Feleségek luxuskivitelben: ilyen egy átlagos hétvége Vivi családjábanhttp://www.life.hu/sztarok/20171029-ilyen-egy-atlagos-hetvege-luxusfeleseg-vivi-csaladjaban.htmlElképesztően cuki videót posztolt a Feleségek luxuskivitelben műsor egyik szereplője, a mindig, mindenre őszintén válaszoló, Vivi. TV + Sztárok--Stohl Andrásnak meggyűlt a baja a rendőrséggelhttp://www.life.hu/sztarok/20171029-stohl-andrasnak-meggyult-a-baja-a-rendorseggel.htmlA színészt szombat este, Budapesten ellenőrizték a rendőrök.TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoStohl Andrásnak meggyűlt a baja a rendőrséggelhttp://www.life.hu/sztarok/20171029-stohl-andrasnak-meggyult-a-baja-a-rendorseggel.htmlA színészt szombat este, Budapesten ellenőrizték a rendőrök.TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoÍgy él ma Poór Péter táncdalénekeshttp://www.life.hu/sztarok/20171029-igy-el-ma-poor-peter-tancdalenekes.htmlA 73 éves Poór Péter, a 60-as, 70-es évek népszerű énekese volt. Ma pedig mág többet dolgozik, mint szakmája csúcsán.TV + SztárokOrigo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.