Bánáti János sztárügyvéddel konzultált Marton László

Forrás: MTI/Czimbal Gyula -
Marton László metoo ügyvéd szexuális zaklatás zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik legdrágábban dolgozó ügyvéddel konzultált Marton László, a Vígszínház zaklatással vádolt volt főrendezője.

Bánáti János ügyvéd, a Magyar Ügyvédi Kamara elnöke az mno.hu-nak elmondta, hogy irodája a Vígszínházzal áll szerződésben, így konzultálhatnak vele a színház vezetői, tehát Marton László is. Az ügyvédi titoktartásra való tekintettel nem árulta el, hogy mit tanácsolt Martonnak, így nem tudta megerősíteni azt a hírt, hogy a rendező úgy döntött, mégsem pereli be Sárosdi Lilla színésznőt.

Marton László sztárügyvéddel konzultált Forrás: MTI/Czimbal Gyula

Sárosdi Lilla volt az a színésznő, aki azt állította, hogy Marton László zaklatta őt, megpróbálta szexuális aktusra ráveni egy autó hátsó ülésén. Sárosdi után több színésznő is jelentkezett, hogy hasonló dolgok történtek velük is, már tízen állítják, hogy Marton erőszakoskodott velük. Közben pedig egy újabb színházi szakember viselt dolgairól suttognak.

Marton László után újabb színházi szakember viselt dolgairól suttognakhttp://www.life.hu/news/20171028-marton-laszlo-utan-ujabb-szinhazi-szakember-kerult-a-szakma-celkeresztjeben.htmlLapinformációk szerint újabb rendező neve fog hamarosan előkerülni Marton Lászlóé után. Az áldozatok, kollégák és barátok szeretnék, hogy a nyilvánosság is megismerje a nevét. Állítják, tettei Martonénál is súlyosabbak. NewsOrigoSárosdi Lilla bíróságon látná szívesen Marton Lászlót, ha valaki perelné, ő tanúskodnahttp://www.life.hu/news/20171028-sarosdi-lilla-birosagon-latna-szivesen-marton-laszlot-ha-valaki-perelne-tanuskodna.htmlMarton László csütörtökön közleményben kért bocsánatotazoktól a hölgyektől, akik félreértették a közeledését. A nyilvános bocsánatkérést Sárosdi Lilla elfogadta, de hozzátette, nem közeledés történt, hanem kényszerítés. NewsOrigoSzalóki Ági véleményezte Oroszlán Szonja bejegyzését, és a Marton László-ügyethttp://www.life.hu/kult/20171027-szaloki-agi-velemenyezte-oroszlan-szonja-bejegyzeset.htmlAz énekesnő terjedelmes Facebook-bejegyzésben írta le véleményét Marton Lászlóról, és azokról a közszereplőkről, akik így vagy úgy, de megosztották gondolataikat. Többek között Oroszlán Szonját bírálta, aki szerinte fekete-fehéren lát. KultFotó: Hirling Bálint - OrigoVecsei H. Miklós Marton László ügye kapcsán tette közzé posztjáthttp://www.life.hu/kult/20171027-vecsei-h-miklos-marton-laszlo-ugye-kapcsan-tette-kozze-posztja.htmlVecsei H. Miklós egy fiatal színházcsináló nemzedék nevében írta le gondolatait egykori tanára, Marton László ügye kapcsán – nem ellene és nem mellette - írja a színhaz.hu. Vecsei, aki most Nemecsek Ernőt játssza a Vígszínházban A Pál utcai fiúkban, Marton László tanítványa volt a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, és mindig is mesterének tartotta a rendező-tanárt. A fiatal művész Facebook-bejegyzésben osztotta meg gondolatait egykori osztályfőnöke ügyében. Kult--Megszüntette a Vígszínház Marton László munkaviszonyáthttp://www.life.hu/kult/20171027-megszuntette-a-vigszinhaz-marton-laszlo-munkaviszonya.htmlA Vígszínház pénteken közleményt adott ki, amelyben tudatták, megszüntették Marton László munkaviszonyát. Kult--Marton László kezdeményezte a Magyar Művészeti Akadémiában viselt tagságának felfüggesztéséthttp://www.life.hu/news/20171027-marton-laszlo-kezdemenyezte-a-magyar-muveszeti-akademiaban-viselt-tagsaganak-felfuggesztese.htmlFelfüggeszti tagságát a Magyar Művészeti Akadémiában (MMA) is a szexuális zaklatási ügybe keveredett Marton László rendező. News--






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.