Titkos ISIS üzenetben írnak arról, hogy megölik György herceget

Forrás: Getty Images -
isis György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Friss jelentések szerint György herceg életére akarnak törni a terroristák.

Egy titkosított üzenetküldő applikációról küldték szét azt az üzenetet, melyen György herceg fotója látható alatt pedig a felirat, az "iskola korán kezdődik." - írja a Daily Star. A lap szerint a brit titkos ügynökök éjjel-nappal figyelik a Telegram nevű applikációt, mert egy újabb ISIS támadástól tartanak. A célpontok pedig egyes értesülések szerint a királyi család tagjai lehetnek.

Forrás: Getty Images

A titkosszolgálat már többször aggodalmát fejezte, mivel nem tartják elég biztonságosnak azt az iskolát, ahol György herceg szeptemberben megkezdte a tanulmányait. Tény, hogy alig pár nappal azután, hogy György oktatása megkezdődött a Thomas's Battersea iskolában, egy ismeretlen nő berontott az intézményben, hogy elrabolja a II. Erzsébet unokáját.

Jelenleg alaposan megfigyelés alatt tartják a Telegram applikáció használóit, valamint az iskola dolgozóit, a környék lakóit, és a környéken található üzletek dolgozóit is.

Ezért sírt Kiss Ramóna az első élő adás utánhttp://www.life.hu/sztarok/20171021-ezert-sirt-kiss-ramona-az-x-faktor-utan.htmlKiss Ramóna rengeteget gyakorolt az X-Faktor előtt, amit egy villantással kezdett. Ramóna most elárulta, hogy miért sírta el magát az adás végén. TV + SztárokOrigoKvíz - Mennyit tud Ördög Nóráról?http://www.life.hu/sztarok/20170723-mennyit-tudsz-ordog-norarol.htmlMennyire ismered Ördög Nórát? Tudod, hogy mikor igazolt a TV2-höz? És minden műsorára emlékszel még? Kvízünkben letesztelheted a tudásodat!TV + Sztárok--Nézd meg Majkát, ahogy balettozik!http://www.life.hu/sztarok/20171021-majka-balettozott-a-studioban.htmlLáttad már, hogyan balettozik Majka? Valószínűleg nem. Egyszer mindent el kell kezdeni, így most megnézheted ebben a videóban! TV + Sztárok--Gal Gadot szerint elfogadhatatlan, ami Hollywoodban történikhttp://www.life.hu/sztarok/20171014-gal-gadot-is-kiall-a-szexualis-zaklatas-aldozatai-mellett.htmlA Wonder Woman filmből ismert színésznő, Gal Gadot is megszólalt Harvey Weinstein, napokban kirobbant szexbotrányáról. TV + Sztárok--Sportolásra neveli gyermekeit Vilmos herceghttp://www.life.hu/sztarok/20171021-ezt-kell-megtennie-gyorgy-hercegnek-es-testvereinek.htmlVilmos herceg és Katalin hercegné is nagy szerelmese a sportoknak. Most kiderült, hogy kiktől kérnek tanácsot, ha gyermekeikről és a testmozgásról van szó. TV + Sztárok--Hollywood mocskos szextitkai, Blake Lively is kitálalthttp://www.life.hu/sztarok/20171014-blake-lively-is-megszolalt-a-szexualis-zaklatasrol.htmlBlake Lively színésznő is megszólalt azután, hogy kirobbant Harvey Weinstein producer, szexbotránya. A színésznő a Los Angeles Times lapnak adott interjúban arról beszélt, hogy ki zaklatta rendszeresen a forgatások alatt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.