Így nézett ki 25 évvel ezelőtt Egerszegi Krisztina: fotó!

Forrás: MTI/Illyés Tibor -
fotó Egerszegi Krisztina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő fotó került elő a híres úszónőről: így nézett ki 25 évvel ezelőtt. 

Egerszegi Krisztina nem csak hazánk egyik legimádottabb sportolója, hanem egy nagyon csinős nő is. Ezt legutóbb a vizes vb megnyitóján mutatta meg, ugyanis nem meglepő módon ő is szerepet kapott a neves esemény során.

Krisztina három gyermek boldog édesanyja, és mint kiderült, legidősebb gyermeke, a 16 éves Bálint szintén érdkelődik az úszás iránt. Sőt, nem csak érdeklődik, hanem elég tehetségesnek is tűnik ehhez a sporthoz.

Most azonban egy újabb fotót szeretnénk megmutatni a híres édesanyáról, ami 25 évvel ezelőtt készült Barcelonában. A képen Pulai Imre látható Krisztina oldalán. Fontos megemlíteni, hogy erről a megmérettetésről az úszónő három aranyéremmel tért haza: 100 méter hát, 200 méter hát és 400 méter vegyes kategóriában is nyert.

Hosszú Katinka szexi fotót posztolt

Hosszú Katinka, nagy szerencsénkre, már nem csak úszósapkás fotókat posztolt közösségi oldalára, hanem igazán dögös képeket is. Íme a legújabb...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.