Király Viktor megmutatta új szerelmét: fotó

szerelem Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Viktor boldog és szerelmes, amit meg is mutatott a nyilvánosság előtt is.

Hosszú ideig volt együtt táncos kedvesével Király Viktor, aki a szakítás óta nem nagyon bonyolódott párkapcsolatokba, legalábbis nem verte nagy dobra. Nagy Réka modellel kerültek közelebb egymáshoz, ám még a randizós fázis elején ez ki is derült, ami nem tett jót az ismerkedésnek. Viktor azóta a szexi szingli hírességek táborát erősítette, egészen két hónappal ezelőttig, amikor egy szórakozóhelyen megpillantotta kedvesét. A gyönyörű lány a vasárnapi Sztárban sztár adására is elkísérte Viktort, és mosolyogva nézte végig, ahogy a sztár Lenny Kravitz bőrébe bújva állt színpadra.

"A haverokkal egy pasis estét terveztünk aznap este. Egy szórakozóhelyen találkoztunk és rögtön feltűnt nekem, megláttam a mosolyát és meg akartam ismerni. Nem szoktam ilyen rámenős lenni, de öt perc alatt összeszedtem magam, odamentem hozzá és azt vettem észre, hogy úgy beszélgetünk, mintha már régóta ismernénk egymást. Elkértem a számát, másnap randiztunk is, a többi már történelem" -mesélte boldogan az énekes a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.