Így néznek ki most a botrányos Jersey Shore szereplői: fotó

Jersey Shore Snooki Reality
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai valóságshow szereplői újra egyedültek, egy jeles esemény alkalmából: egyikük megházasodott. A botrányos Jersey Shore szereplői évekkel a reality vége után egyesültek újra, így néznek ki ma a polgárpukkasztó, de szerethető figurák.

A Jersey Shore hatalmas népszerűségnek örvendett Amerikában, de Magyarországon is vetítették a sorozatot. A valóságshow elsősorban a botrányai miatt lett ismert, a szereplők tettek azért, hogy ne teljen el egyetlen adás sem valamilyen felháborító pillanat nélkül. A lányok közül kétségkívül Snooki volt az egyik legismertebb és legmegosztóbb figura, de Deena Cortese sem panaszkodhatott, és a fiúk is megérték a pénzüket.

Nicole "Snooki" Polizzi Forrás: MTV, Getty Images

A szereplők az show után elszakadtak a nézőktől, együtt nem nagyon jelentek meg a nyilvánosság előtt, de most, évekkel a reality vége után újra láthatjuk együtt a csapatot. Deena Cortese ugyanis megházasodott, az ő esküvőjén egyesült a hírhedt banda.

Deena Cortese Forrás: MTV, Getty Images

Sokat változtak a tagok, Snooki a kistermetű, de annál nagyobb keblekkel és hanggal megáldott celeb is sokat alakult az elmúlt években, de azért nem távolodott el annyira önmagától!

Sztárban sztár: Berkes Olivérre egy darabig nem lehetett szavaznihttp://www.life.hu/sztarok/20171031-sztarban-sztar-berkes-oliverre-egy-darabig-nem-lehetett-szavazni.htmlA Sztárban sztár vasárnapi adása alatt csak úgy záporoztak a kommentek a Facebookra. Rengetegen arról panaszkodtak, hogy nem tudtak Berkes Olivérre szavazni. A TV2 megszólalt az üggyel kapcsolatban. TV + Sztárok--Kulcsár Edina magyarázkodik a vécés fotója miatt: nem tetszett mindenkinekhttp://www.life.hu/sztarok/20171030-kulcsar-edina-magyarazkodik-a-veces-fotoja-miatt.htmlKulcsár Edina a minap megosztotta, hogyan ül a párja ölébe a vécén. Ez nem tetszett mindenkinek: a kommentelők támadnak, Edina pedig magyarázkodik. TV + SztárokOrigoA Feleségek luxuskivitelben szereplője, Vivien minden gyűlölkődőt kiosztott: megvédte Hódi Pameláthttp://www.life.hu/sztarok/20171030-a-felesegek-luxuskivitelben-vivienje-minden-gyulolkodot-kiosztott.htmlA Feleségek luxuskivitelben Vivije megvédte Hódi Pamelát a kommentelőktől, akik mindenért csak kritizálták őt: leírta, hogy vele is ezt szokták csinálni ezek a "retkek". TV + Sztárok--Imádják a magyar nők Csősz Boglárka török férjét http://www.life.hu/sztarok/20171030-rajonganak-a-nok-csosz-boglarka-ferjeert.htmlArról mesélt nemrég Csősz Boglárka hogy a Feleségek luxuskivitelben című műsor nem csak neki, hanem a férjének is hatalmas népszerűséget hozott. TV + SztárokOrigoByeAlex az X-Faktor élő adásában túrta az orráthttp://www.life.hu/sztarok/20171030-byealex-az-x-faktor-elo-adasaban-orrot-turt.htmlAz X-Faktor idei évada sem mentes a botrányoktól, sem pedig a meghökkentő pillanatokból: ilyen például ByeAlex orrtúrása. TV + SztárokOrigoKirály Viktor megmutatta új szerelmét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171030-kiraly-viktor-megmutatta-uj-szerelmet-foto.htmlKirály Viktor boldog és szerelmes, amit meg is mutatott a nyilvánosság előtt is. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.