Sztárban sztár: Berkes Olivérre egy darabig nem lehetett szavazni

Berkes Olivér Sztárban sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár vasárnapi adása alatt csak úgy záporoztak a kommentek a Facebookra. Rengetegen arról panaszkodtak, hogy nem tudtak Berkes Olivérre szavazni. A TV2 megszólalt az üggyel kapcsolatban.

Míg a zsűritől 38 pontot kapott Berkes Olivér, addig a rajongók pánikba este, mert nem tudták leadni voksukat a kedvencükre. Az énekes édesanyja, a szintén a Voice-ből ismert Berkes Gabriella így számolt be a történtekről: "Én sem tudtam szavazni, és akkor láttam meg azt sok-sok kommentet, hogy mások sem. Azt hittem, kiugrik a szívem a helyéről. Ki kellett jönnöm a levegőre, ittam egy pohár vizet, hogy egy kicsit megnyugodjak. Olivér az életem! Szerencsére, mielőtt kezdődik a műsor, mindig elvesszük tőle a telefont, hogy semmi se vonja el a figyelmét. Így ő egyáltalán nem volt tisztában azzal, hogy voltak, akik nem tudtak rá szavazni. Legalább nyugodt maradt, tudott a következő feladatra koncentrálni. Hála istennek, nem esett ki! Amikor megláttuk, hogy elsô helyen áll, megnyugodtunk" - nyilatkozta a Borsnak.

Forrás: Tv2

Mindeközben Olivér az egészről semmit ne, tudott. "Ez komoly? Erről most hallok először, ezért nem tudok mit mondani. Nincs nálam telefon a műsor alatt. De jó, hogy így sem estem ki! Boldog vagyok, hogy itt lehetek! Örülök, hogy ilyen vidám produkciókat kaptam" - csodálkozott.

A TV2 sajtóosztálya is reagált

"Rövid, a sorrendet nem befolyásoló, technikai fennakadást követően helyreállt a rendszer. Közjegyző által hitelesített szavazatok alapján hirdettük ki a végeredményt" - nyilatkozták.

Puskás Peti színésznő barátnőjét, Eke Angélát is szexuális zaklatás értehttp://www.life.hu/sztarok/20171031-puskas-peti-szineszno-baratnojet-eke-angelat-is-szexualis-zaklatas-erte.htmlPuskás Peti barátnője, a harmincéves Eke Angéla is csatlakozott azokhoz a színésznőkhöz, akik megosztották a közösségi oldalunkon azt, hogy velük is történt a nemrég kirobbant Marton-ügyhöz hasonló. Az X-Faktor mentorát barátnője őszinte vallomása megdöbbentette.TV + Sztárok--Kasza Tibi és Manker összeházasodtakhttp://www.life.hu/sztarok/20171030-kasza-tibi-es-parja-osszehazasodtak.htmlKasza Tibi A Nagy Duett élő adásában kérte meg szerelme, Manker kezét. Az eljegyzés bár az egész ország szeme láttára történt, az esküvőt csak maguknak akarták. Minden interjúban azt mondták, januárban, Thaiföldön fog sor kerülni a nagy eseményre, ám a szerelmesek mindenkit átvertek.TV + SztárokOrigoTóth Vera elmondta a véleményét a Marton László-ügyről: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171030-toth-vera-elmondta-a-velemenyet-a-marton-laszlo-ugyrol.htmlTóth Vera szerint minden tettnek van következménye, és azt vállalni kell. Leszögezte, nem az ő dolga eldönteni, hogy a történetek igazak, vagy sem, de az biztos, hogy sokkal több empátiára lenne szükség. TV + Sztárok--Így nézett ki 25 évvel ezelőtt Egerszegi Krisztina: fotó! http://www.life.hu/sztarok/20171030-igy-nezett-ki-regen-egerszegi-krisztina.htmlElképesztő fotó került elő a híres úszónőről: így nézett ki 25 évvel ezelőtt. TV + Sztárok--Kulcsár Edina magyarázkodik a vécés fotója miatt: nem tetszett mindenkinekhttp://www.life.hu/sztarok/20171030-kulcsar-edina-magyarazkodik-a-veces-fotoja-miatt.htmlKulcsár Edina a minap megosztotta, hogyan ül a párja ölébe a vécén. Ez nem tetszett mindenkinek: a kommentelők támadnak, Edina pedig magyarázkodik. TV + SztárokOrigoImádják a magyar nők Csősz Boglárka török férjét http://www.life.hu/sztarok/20171030-rajonganak-a-nok-csosz-boglarka-ferjeert.htmlArról mesélt nemrég Csősz Boglárka hogy a Feleségek luxuskivitelben című műsor nem csak neki, hanem a férjének is hatalmas népszerűséget hozott. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.