Elkészült az Álomutazó klipje: videó

Forrás: Youtube -
Ábel Anita Álomutazó Varga Viktor Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Radics Gigi és Varga Viktor együtt hajtották álomra a fejüket, és álmukban felbukkant Stohl András, Szabó Győző, Ábel Anita, Schell Judit, Falusi Mariann, Keresztes Ildikó, Zsédenyi Adrienn, mi több, Hajdu Steve is.

Elkészült az Álomutazó című szuperprodukció címadó dalának klipje, benne a dalt előadó Radics Gigi és Varga Viktor és az ő álmuk. És mi másról is álmodhattak volna, mint a mesemusical kiváló szereplőiről, akik változatos helyszíneken, különböző szituációkban tűnnek fel a dalfilmben.

Forrás: Youtube

A klip forgatása során kiderült, hogy Hajdu Steve nem először szerepelt ilyen filmben „ha pontosan fejezem ki magam, én klipszínészként kezdtem a pályafutásom" – mesélte Steve.

Ábel Anita viszont életében először szerepelt klipben, amit nagyon élvezett. És mivel az álmokról volt szó, a forgatás szünetében elmondta, hogy egyszer álmában Keanu Reeves-szel randizott és egyszer csak megjelent a férje – a többi részletről nem beszélt.

Zsédát pedig a klipben egy sziklaszirtre állították, ott kellett táncolnia, élete kockáztatásával. De végül mindebből egy klassz kis videó kerekedett, amiből megtudjuk, hogy "Jó álmodozni, jó vágyakozni, jó átutazni álmok szárnyán" – a többit pedig majd láthatjuk az Álomutazó című produkcióban, karácsony és szilveszter között, a volt SYMA csarnokban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.