Sebestyén Balázs is részt vesz a "Száraz november" mozgalomban

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
kezdeményezés alkohol Sebestyén Balázs Száraz november
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs egy hónapon át egyáltalán nem fogyaszthat alkoholt: ő is csatlakozott a "Száraz november" nevű mozgalomhoz. 

Most kezdődött el a "Száraz november" nevű mozgalom, melynek keretein belül a résztvevők egy hónapon keresztül egyáltalán nem fogyasztanak alkoholt. A kezdeményezésnek több pozitív hatása van, bár ez nem feltétlen az alkohol teljes elhagyásáról szól, sokkal inkább egy kérdést vet fel az embereknek: milyen érzés alkohol nélkül létezni?

Vagyis a Nagy-Britanniából származó program lényege, hogy megtudd, milyen is a valódi kapcsolatod az alkohollal. A hazai hírességek közül Sebestyén Balázs vesz részt a dologban, és mindenki nagyon kíváncsian várja, hogy milyen tapasztalatai lesznek a hónap végén.

Ezzel a luxusautóval furikázik Sebestyén Balázs: fotó

Lecserélte kocsiját a rádiós, és meg is mutatta azt. A 477 lóerős, 27 milliós csodajárgány Balázs rajongóinak is nagyon tetszett, akik 16 ezer kedveléssel jutalmazták az első képet az autóról. Ha még nem láttad a műsorvezető luxusautóját, kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.