20 éven keresztül hallgatott a szexuális megaláztatásairól Gregor Bernadett, aki a Színművészeti Egyetemen végzett, de olyan sok rossz emléke van, hogy még az osztálytalálkozóra sem ment el. 

A színésznő biztos benne, hogy Marton Lászlót követően másokról is lehullhat a lepel. Szakmai körökben ugyanis nyílt titok, hogy több színházban még annál is durvább dolgok is folynak, mint amiről hetek óta a médiában olvasni lehet. 

"A szakmában már régen szóbeszéd, hol, mi folyik. Az a baj, hogy félnek, de meglehet, nem ez az első és utolsó eset. Kollégákkal beszéltünk, hogy nem vagyunk egyformák, nem lehet hibáztatni egyetlen áldozatot sem, mert amikor valaki tiszteletlenül közeledett felém, és sem voltam képes senkit tökön rúgni, elküldeni az anyjába" - nyilatkozta a Storynak Gregor Bernadett, és arról is mesélt, a felvételitől kezdve egészen az utolsó vizsgáig a legkülönbözőbb módon alázták meg a nőiességében is.

Az egyetem első év végi vizsgáján például anyaszült meztelenül kellett eljátszania a Rómeó és Júlia búcsújelenetét. "Életemben soha nem szégyelltem úgy magam" - tette hozzá.  "Az egyik első helyzetgyakorlat során például valóságos pofonoknak és csókoknak kellett elcsattanniuk. Az egyik osztálytársam, akinek akkor még a nevét sem tudtam, a nyelvét dugta a torkomig, majd megpofozott..." - idézte fel a szörnyű megaláztatás pillanatait Berni. 

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A színésznő arról is beszélt, hogy ezt megelőzően, már a felvételi vizsgán is megalázva érezte magát.  

"A felvételi harmadik rostáján, a Mesél a bécsi erdő egyik jelenetét kellett eljátszanunk fürdőruhában, vizesen. Mivel kevesebb volt a fiú, így a lányoknak kétszer kellett előadnia ugyanazt. Ezalatt a vizsgabizottság mellett dideregtem szinte meztelenül, félelemben. Lehet, hogy a többi lánynak nem, de nekem olyan sokkot okozott, hogy a vártnál hamarabb, ott jött meg a menstruációm" - emlékezett vissza.