Ezért halhatott meg Aradszky László az özvegye szerint

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
Aradszky László betegség halál életmódváltás énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aradszky László özvegye tudja talán a legnehezebben feldolgozni az énekes halálát. Éva nemrég elmondta, hogy szerinte miért hunyt el ilyen hirtelen a férje. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, október 8-án hunyt el Aradszky László, énekes. Mint kiderült, László semmilyen előjelét nem észlelte a tragédiának, a halála napján is dolgozott, este pedig otthon tüsténkedett. Ám amikor nyugovóra tért, nem ébredt fel többé.

A 82 évesen elhunyt énekest október 28-án engedték utolsó útjára a Szent István Bazilikában, ahol a családon kívül rengeteg kollégája és barátja jelent meg. Koós János és Soltész Rezső is búcsúbeszédet mondott, szívbemarkoló szertartást rendeztek a tiszteletére.

Özvegye szerint az életmódváltás is közrejátszhatott László halálában Forrás: MTI/Zih Zsolt

Most azonban a híresség özvegye, Éva elárulta, hogy véleménye szerint miért kellett Lászlónak ilyen hamar távoznia. A zenész korábban arról mesélt, hogy az orvosa radikális életmódváltásra szólította fel: felhagyott a dohányzással, az alkoholfogyasztással, a zsíros élelmiszerekkel, és sportolni kezdett. A feleség szerint azonban az ilyen hirtelen életmódváltás egy ennyi idős szervezetnek kifejezetten rosszat tesz - írta meg a Ripost.

Karda Bea Aradszky László temetésén adott interjút

Az énekesnő a gyászbeszédek közben adott interjút az egyik televíziós csatornának, a gyászolók mellett, a bazilika közepén. Pedig a szervezők kölün megkértek mindenkit, hogy a szertartás után foglalkozzanak a sajtó jelenlétével. Az énekesnő azonban megmagyarázta a tettét...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.