A rendőrség végre mindent kiderített a nemesgörzsönyi darabolós gyilkosságról: B. Norbert hentes egy eltűnt pénzzel teli boríték miatt dühödött be, ekkor ütötte meg a feleségét a torkán. Ez vezetett a nő halálához, ezután darabolta fel a férfia a holttestet.

A 42 éves B. Norbert ellen a Veszprém Megyei Főügyészség vádat emelt, mivel a hatóság úgy véli, bizonyítható, hogy ő ölte meg a feleségét. 8 hónappal ezelőtt történt a brutális gyilkosság, minden egy elveszett borítékkal kezdődött, de a források szerint a házaspár viszonya már 2015-ben megromlott, ám az előző kapcsolataikból született gyerekek miatt együtt maradtak.

Feldarabolta feleségét a hentes - Képünk illusztrációForrás: Thinkstock

Azon a bizonyos napon azonban B. Norbert nem talált egy fontos borítékot. Azt, amelyben az összes megtakarított pénzük volt. Nem volt a helyén, ezért a feleségén kereste, de úgy bedühödött, hoy torkon ütötte az asszonyt. Éva azonnal összeesett, és meg is halt, mire a férje visszament, hogy megnézze őt. Ekkor dönthetett Norbert a holttest feldarabolása majd elégetése mellett. Másnap jelentette felesége eltűnését, de rögtön gyanúba keveredett és nem sokkal később be is ismerte tettét - írja a Bors.