Aradszky László Koós János fellépések nyugdíj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megható gyászbeszédetmondott Koós János jó barátja, Aradszky László temetésén. Elmondta, több pályatársa búcsúztatóján beszélt már, de most - ahogy fogalmaz - "egy kis szomorúságot is megengedett magának". A lassan 80 éves színész a mai napig aktívan dolgozik, és nem csupán anyagi okokból...

Koós János a elárulta, nem tudná elképzelni az életét fellépések nélkül. "Most is ugyanúgy várom a következőt, mint világéletemben. Sőt valósággal fel vagyok villanyozva, mert táncdalénekes létemre elhívtak egy operettgálára" - nyilatkozta és nyugdíjáról is beszélt.

"Szó szerint nem nagy titok. Hatvanhétezer forintot kapok, ami azért megalázó, mert a rendszerváltás előtt négy évtizedet végigdolgoztam. A monopolhelyzetben lévő Országos Rendező Iroda szerződéses művésze voltam, napestig fellépésekre jártam, rádiós és televíziós műsorokban szerepeltem. Nem én vagyok az egyetlen, aki ennyire ráfázott, de én mindenkinek azt kívánom, ilyen alacsony nyugdíja sose legyen" - mondta el a művész a Blikknek.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

Autóbalesete volt Gáspár Lacinakhttp://www.life.hu/sztarok/20171102-autobalesete-volt-gaspar-lacinak-a-het-elejen.htmlLaci Marcus Miller koncertjén volt a hét elején, a koncert után pedig sofőrszolgálatot hívott. Az ütközés a szórakozóhelyről való hazaúton történt, belehajtottak a kocsijába. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoSom Lajosnak leállt a keringése, az okozta a haláláthttp://www.life.hu/sztarok/20171031-som-lajosnak-leallt-a-keringese-az-okozta-a-halalat.htmlAhogy megírtuk, hétfő délután a Péterfy Sándor Kórház belgyógyászatának hipertóniai osztályán tragikus hirtelenséggel elhunyt Som Lajos. Azóta kiderült, mi volt az oka. TV + Sztárok--Puskás Peti színésznő barátnőjét, Eke Angélát is szexuális zaklatás értehttp://www.life.hu/sztarok/20171031-puskas-peti-szineszno-baratnojet-eke-angelat-is-szexualis-zaklatas-erte.htmlPuskás Peti barátnője, a harmincéves Eke Angéla is csatlakozott azokhoz a színésznőkhöz, akik megosztották a közösségi oldalunkon azt, hogy velük is történt a nemrég kirobbant Marton-ügyhöz hasonló. Az X-Faktor mentorát barátnője őszinte vallomása megdöbbentette.TV + Sztárok--Szexi képek készültek VV Miciről és Krisztiánrólhttp://www.life.hu/sztarok/20171028-szexi-kepek-keszultek-vv-micirol-es-vv-krisztianrol.htmlA ValóVilág óta sokat fogyott Mici, most szexi képeken pózol párjával, Krisztiánnal.TV + SztárokOrigoSztárban sztár: Berkes Olivérre egy darabig nem lehetett szavaznihttp://www.life.hu/sztarok/20171031-sztarban-sztar-berkes-oliverre-egy-darabig-nem-lehetett-szavazni.htmlA Sztárban sztár vasárnapi adása alatt csak úgy záporoztak a kommentek a Facebookra. Rengetegen arról panaszkodtak, hogy nem tudtak Berkes Olivérre szavazni. A TV2 megszólalt az üggyel kapcsolatban. TV + Sztárok--Így búcsúzott Aradszky Lászlótól Koós János és Soltész Rezsőhttp://www.life.hu/sztarok/20171028-igy-bucsuzott-aradszky-laszlotol-koos-janos-es-soltesz-rezso-temetes.htmlAradszky László temetésén barátai és pályatársai közül Koós János és Soltész Rezső mondták a búcsúbeszédeket. Mindketten kiemelték, hogy nem tudnak elbúcsúzni, csak egy kis időre elköszönnek. Koós János hozzátette, nemsokára úgy is találkoznak.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.