Durván beszólt anyósának Luxus Vivien

esküvő anyós család Feleségek luxuskivitelben beszólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amióta fut a Feleségek luxuskivitelben című polgárpukkasztó műsor, mely hazai pénzes feleségek életét mutatja be, másról sem hallunk, mint Köllő Babett és Vasvári Vivien sztorijairól. Ezúttal ismét a fiatalabb szőkeség volt porondon.

Luxus Vivi épp az esküvőjét tervezi. Hamarosan férjhez megy szerelméhez, akit állítása szerint feltett szándéka megváltoztatni, ugyanis a férfi nagyon sokat bulizik és ez a szexi maminak nem tetszik.

Vivi azt is elárulta, hogy esküvője a full luxus jegyében zajlik majd, minden ami csillog gyémántól lesz, több ruhában is láthatja majd őt a násznép, sőt a rajongók is, mert biztodan számtalan fotót posztol majd. Édesanyjával és anyósával együtt kerestek fel egy boltot, ahol csodaszép meghívók között válogathattak. Az anyukák elmondták véleményüket, nekik melyik tetszik, ám ez Vivi ízlésével nem egyezett meg, így a lány keményeb beszólt neki. Főleg anyósának címezte mondandóját:

"Mindenki evésre használja a száját, oké?"

"Nem sértődött meg Erzsi, jóban vagyunk! Szerencsém van vele, mert elnéz mindent. Fel volt erre a műsorra készülve, én meg nem vagyok ám mindig ilyen" - mondta a Bors megkeresésére a lány. Egyébként rengeteg negatív üzenetet és internetes hozzászólást kapok, de nem zavar. Nem kell ezekkel foglalkozni."

Hajdú Péter és Palvin Barbi összebújva fotózkodtak: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171104-hajdu-peter-es-palvin-barbi-osszebujva-fotozkodtak-foto.htmlHajdú Péter igen intim fotót posztolt az éjjel... TV + SztárokOrigoKikapcsolták a gázt Klapkáék üzletébenhttp://www.life.hu/sztarok/20171104-kikapcsoltak-a-gazt-a-klapka-uzletben.htmlRájár a rúd Klapka Sandy-ra, aki édesapja ékszerüzletét vette át, annak halála után. TV + SztárokOrigoBörtönbe került a pornósztár, Isabelle Lagace http://www.life.hu/sztarok/20171103-isabelle-lagace-pornosztar-bortonbe-kerult.htmlIsabelle Lagace igen nagy mennyiségű kokaint próbált hajón átcsempészni, de belebukott. Most pedig már hűvösre is került. TV + SztárokOrigo15 éves fiút akart megerőszakolni Kevin Spaceyhttp://www.life.hu/sztarok/20171103-nemi-eroszakkal-vadoljak-kevin-spacey-t.htmlEgyre durvább sztorik kerülnek elő Spacey-ről, ám a legfrisebb híreket nem is lehet ép ésszel felfogni. TV + Sztárok--Paz de la Huerta színésznő állítja, Harvey Weinstein kétszer is megerőszakoltahttp://www.life.hu/sztarok/20171103-paz-de-la-huerta-szineszno-allitja-harvey-weinstein-ketszer-megeroszakolta.htmlHarvey Weinstein rendezőt már rengetegen vádolják molesztálással vagy szexuális erőszakkal. Hozzájuk csatlakozik Paz de la Huerta színésznő is, aki azt állítja, hogy a producer kétszer is megerőszakolta. TV + Sztárok--Fülöp herceg Erzsébet kedvéért mondott le a karrierjéről http://www.life.hu/sztarok/20171103-erzsebet-kedveert-lemondott-a-karrierjerol-fulop-herceg.htmlKiderült, hogy Fülöp herceg hatalmas áldozatot hozott a szerelméért, II. Erzsébetért. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.