Palvin Barbara szelfi Palvin Barbi összebújás Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter igen intim fotót posztolt az éjjel...

Hajdú Péter Sarka Katával való szakítása óta összejött egy kedves, helyes lánnyal, Eszterrel, akivel egy neves hazai gálán mutatkoztak először a nyilvánosság előtt. Kapcsolatuk nem tartott sokáig, néhány hónap után elváltak újtaik egymástól. A hírek szerint Eszter már komolyabb kapcsolatra vágyott, házasságal és gyerekkel, Hajdú pedig még el sem vált, egyelőre kötöttségek nélküli életre van szüksége.

A szakítás óta egyetlen nővel lehetett látni Hajdút, az pedig az édenyja volt. Ám ezúttal egy igazi nehézbombázó oldalán mutatkozott. Egy menő fővárosi klubban szelfizett Hajdú és Palvin Barbi, akik igencsak összebújtak a fotó kedvéért. Talán egy újabb sztárszerelem van kibontakozóban?

A rajongók természetesen azonnal véleményezni kezdték a látottakat. Volt, aki szerint nem Hajdúhoz való Barbi, mert ő a pénzesebb pasikra bukik.

"Ne Petya!!! Ez másik kávéház! Nem a te bukszádhoz való." multi

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.