Kiss Ramóna egy maszkban fotózta magát, durva felvétel: fotó

X-Faktor műsorvezető szépség Maszk Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Ramóna egyre ügyesebb az X-Faktor műsorvezetésében, ám hogy tökéletes állapotban lépjen színpadra szombat esténként, neki is kel egy kis tuning.

Minden nő szereti, ha kényeztetik: Kiss Ramóna pedig tudja is a módját. Az élő adás előtt már órákkal a stúdióban van a sztár, akin különböző szépségápolási praktikákat is bevehtnek, hogy minél jobban tündököljön a színpadon és a kamera előtt.

Ezúttal meg is mutatta, hogy néz ki egy hidratáló maszkkal az arcán: rá sem lehet ismerni.

Kiss Ramóna Forrás: Instagram

Szalai Ádám, focista egy német sztárral járhttp://www.life.hu/sztarok/20171104-szalai-adam-egy-nemet-sztarral-jar.htmlSzalai Ádám focista egy gyönyörű német hírességgel jár.TV + Sztárok--Kiszel Tünde bikinire vetkőzött: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171104-kiszel-tunde-bikinire-vetkozott-foto.htmlKiszel Tünde aztán tudja, mitől döglik a légy... TV + SztárokOrigoMila Kunis félmeztelenül nyitott ajtóthttp://www.life.hu/sztarok/20171104-mila-kunis-felmeztelenul-fogadta-a-futarfiut.htmlMila Kunist nem csak azért szeretjük, mert vicces és közvetlen, hanem azért is, mert pontosan úgy viselkedik, mint minden hétköznapi nő. Mondjuk ezúttal igen rendhagyó dolgot tett. TV + Sztárok--Selena Gomez és Justin Bieber újra egy párhttp://www.life.hu/sztarok/20171104-selena-gomez-es-justin-bieber-megint-egy-par.htmlSelena Gomez és Justin Bieber szerelmi nagyregénye újabb fejezettel bővül, ugyanis a hírek szerint ismét egy párt alkotnak. TV + Sztárok--Gyászol Antonio Banderas: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171104-gyaszol-antonio-banderas-foto.htmlGyászol Antonio Banderas, elhunyt az édesanyja.TV + SztárokAFPHajós András állítólag faképnél hagyta közönségéthttp://www.life.hu/sztarok/20171104-hajos-andras-fakepnel-hagyta-kozonseget.htmlHajós András szextörténeteivel sokkolta közönségét, ám amikor a szerezők szóltak neki, hogy ezt nem kellene, távozott a színpadról. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.