depresszió szerelem Pumped Gabo VV Soma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág egykori nyertese végtelenül elkeseredett. Van is rá oka, hiszen pont a legjobb barátja, Pumped Gabo csábította el szerelmét, Lunát. 

"Mindenki azt hiszi, hogy akinek sok pénze van, az határtalanul boldog, és elvan, él-hal a vízben. Én vagyok az élő példa rá, hogy a pénz rohadtul nem boldogít. Hiába van pénzem, ha az életem egy hullámvölgy aljára került. Már sokszor voltam lent, de azért ennyire mélyre még sosem jutottam. Sok rossz ért az utóbbi időben, de a legnagyobb sebet a szívemen az a két ember ejtette, akiktől a legkevésbé vártam. Akikben feltétel nélkül megbíztam: gyerekkori barátom, Pumped Gabo, és a volt barátnőm, Luna. Amióta összemelegedtek, azóta tudom, hogy milyen érzés a szó szerinti fájdalmas csalódás" - mondta el a Borsnak.

Pumped Gabo, Soma és Luna Forrás: --

"Az vigasztal, hogy a belső hangok azt súgják, ezután újra valami nagyon jó következik az életemben. A sors egyébként eddig is mindig úgy intézte, hogy ha nagyon sok rossz dolog történt velem egyszerre, utána zsinórban csak nagyon jó dolgok következtek. Most elkezdtem magamra jobban odafigyelni, a testem és a jövőm építésére koncentrálok. Eddig az volt az elvem, hogy mindenkiben megbízom, amíg nem csalódom benne. Most ezen a hozzáállásomon változtattam, felhúztam magam köré egy falat, ami mögé csak akkor juthat be valaki, ha már bizonyította, hogy megbízhatok benne" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.