Scottie Pippen és Larsa sokat dolgozott azon, hogy rendbehozzák a házasságukat, de sajnos be kellett látniuk, hogy a kapcsolatuk már menthetetlen. 

1997 óta él házasságban Scottie Pippen, az egykori világklasszis kosárlabdázó és felesége, Larsa. Példaértékű kapcsolatuk volt, mindenki irigykedett rájuk. Úgy tűnik azonban, hogy az ő szerelmük sem tart örökké, a válás mellett döntöttek. 

Először 2016 augusztusában jelentették be a szomorú hírt, de a hivatalos procedúrát akkor még nem kezdték meg. Akkor Larsa szóvívője azt nyilatkozta, hogy továbbra is közösen, szeretetben fogják nevelni négy gyermeküket, és arra kérte a média munkatársait, hogy tartsák tiszteletben a családjukat és a magánszférájukat. 

Mikor ez a fotó készült, 2016. márciusában, még egy párt alkottakForrás: AFP/2016 Getty Images/Sergi Alexander

Ám a bíróságon csak most, 2017. november 2-án jelentek meg. Eddig a pontig sokan hittek abban, hogy rendbehozták a kapcsolatukat, és saját bevallásuk szerint ezt meg is próbálták, de nem sikerült. Egy újabb hosszú sztárházasságnak lett vége - írta meg a IntouchWeekly

Sztárok, akiknek nem érte meg elválniuk
A házasság elsőre minden szerelmes számára jó ötletnek tűnik, hiszen akkor még senki nem számol azzal, hogy mennyi pénzt bukhatnak egy esetleges válással. Ezek a világsztárok azonban tudnának mesélni arról, hogy milyen anyagi vonzattal jár egy válás.