Romantikus randevút ígért az orosz Anatoliy Ezhkov egy nővérnek, akivel az interneten ismerkedett össze, de a találkozás vérfürdővel ért véget. A férfi a nő arcát és testét marcangolta, meg akarta enni a partnerét.

Borzalmas szenvedéssel és vérfürdővel ért véget a romantikusnak ígért randi az orosz nővér, Irina Gonchar számára. Partnere ugyanis megpróbálta megenni őt. Anatoliy Ezhkov és a nő az interneten ismerkedtek össze, a férfi pedig meghívta egy meghitt vacsorára egy hostelbe. Beszélgetés helyett azonban néhány ital után a férfi rátámadt a nővérre, akinek esélye sem volt elmenekülni. Megütötte a nőt, majd belemélyesztette a fogait Irina arcába.

A férfi megütötte a nőt, majd belemélyesztette a fogait Irina arcábaForrás: Shutterstock

Négy órán keresztül tartott a nő szenvedése, borzalmas kínokat élt át. A férfi folyamatosan harapdálta őt. Fogaival kiszakított darabokat Irina füléből, orrából, de az ujjperceit is leharapta. Az orosz Hannibal Lecterként emlegetett férfi a nő torkát is megpróbálta átharapni, de addigra már mindent beborított a nővér vére, és nem tudott jó fogást találni. Ezután meg akarta folytatni áldozatát, de szintén képtelen volt rá a rengeteg vér miatt. Eközben Irina folyamatosan és kétségbeesetten sikoltozott, a szomszédok azonban egy darabig nem akartak tudomást venni szenvedéséről: később azt mondták, rengeteg ott az alkoholista, akik folyamatosan üvöltöznek, ezért nem vették komolyan. Egy idő után azonban mégis kihívták a rendőrséget, a nő pedig korházba került bordatörés és agyrázkódás miatt, és a testét beborító súlyos sebek miatt.


A rendőrség letartóztatta a férfit, de a kihallgatása után szabadon engedték. A nő egyik hozzátartozója szerint megdöbbentő és felháborító, hogy Anatoliy Ezhkov szabadlábon védekezhet - írja a Daily Mail.