Kevin Spacey több szexuális zaklatási váddal néz szembe: sok férfi állítja, hogy akaratuk ellenére fogdosta őket a színész, aki azóta bejelentette, hogy meleg. Érthetetlen, hogyan sikerült eddig életének ezen részét eltitkolnia, hiszen évekkel ezelőtt már rajtakapták őt egy férfival: nyilvános helyen ölelkeztek.

Sok csontváz került elő a szekrényből a Harvey Weinstein-botrány kirobbanása óta, Kevin Spacey zaklatásairól is lehullt a lepel. Az Oscar-díjas színészt először Anthony Rapp vádolta meg molesztálással, azt állítja, hogy 14 éves volt, amikor Spacey részegen az ágyra döntötte és fogdosta őt. A színész csak erre az egy vádra reagált: elnézést kért és bejelentette, hogy meleg. Utóbbiról már régóta pletykálnak, az is érthetetlen, hogyan sikerült a színésznek eddig elrejtenie a nyilvánosság elől az igazi énjét.

Kevin Spaceyt rajtakapták már egy férfivalForrás: Netflix

Főleg úgy, hogy körülbelül 17 évvel ezelőtt rajta is kapták őt egy férfival, a nyilvános helyen történt intim pillanataikról még fotók is készültek. Azóta ezek a képek a feledés homályába merültek, de a Daily Mail megszerezte és újból közzétette a felvételeket. A képeken egy nála körülbelül 20 évvel fiatalabb modellel látható egy parkban: ölelkeznek, masszírozzák egymást, Spacey pedig a fiú ölébe is hajtja a fejét. Egyértelmű, hogy a barátságnál jóval több volt a színész és a modell között, valahogyan mégis sikerült a nyilvánosság figyelmét elterelni az esetről. Spacey nem kívánta kommentálni az újra megjelent fotókat, a hírek szerint ugyanazon a klinikán kezelteti magát, ahol Harvey Weinstein.