Kevin Spaceyt évekkel ezelőtt rajtakapták egy férfival: nyilvános helyen ölelkeztek

Forrás: Netflix -
Kevin Spacey metoo homoszexualitás zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kevin Spacey több szexuális zaklatási váddal néz szembe: sok férfi állítja, hogy akaratuk ellenére fogdosta őket a színész, aki azóta bejelentette, hogy meleg. Érthetetlen, hogyan sikerült eddig életének ezen részét eltitkolnia, hiszen évekkel ezelőtt már rajtakapták őt egy férfival: nyilvános helyen ölelkeztek.

Sok csontváz került elő a szekrényből a Harvey Weinstein-botrány kirobbanása óta, Kevin Spacey zaklatásairól is lehullt a lepel. Az Oscar-díjas színészt először Anthony Rapp vádolta meg molesztálással, azt állítja, hogy 14 éves volt, amikor Spacey részegen az ágyra döntötte és fogdosta őt. A színész csak erre az egy vádra reagált: elnézést kért és bejelentette, hogy meleg. Utóbbiról már régóta pletykálnak, az is érthetetlen, hogyan sikerült a színésznek eddig elrejtenie a nyilvánosság elől az igazi énjét.

Kevin Spaceyt rajtakapták már egy férfival Forrás: Netflix

Főleg úgy, hogy körülbelül 17 évvel ezelőtt rajta is kapták őt egy férfival, a nyilvános helyen történt intim pillanataikról még fotók is készültek. Azóta ezek a képek a feledés homályába merültek, de a Daily Mail megszerezte és újból közzétette a felvételeket.

A képeken egy nála körülbelül 20 évvel fiatalabb modellel látható egy parkban:

ölelkeznek, masszírozzák egymást, Spacey pedig a fiú ölébe is hajtja a fejét. Egyértelmű, hogy a barátságnál jóval több volt a színész és a modell között, valahogyan mégis sikerült a nyilvánosság figyelmét elterelni az esetről. Spacey nem kívánta kommentálni az újra megjelent fotókat, a hírek szerint ugyanazon a klinikán kezelteti magát, ahol Harvey Weinstein.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.