Alkalmi partnerének pénzt fizetett az együttlétért a férfi, aki végül megölte a nőt. Az erőszakos közösülés közben megfojtotta, holttestét pedig kirakta az M0-son. 

A gyilkossággal vádolt férfi még 2015-ben követte el tettét, ügyében várhatóan ítéletet hirdet a Budapest Környéki Törvényszék. Tavaly novemberben emeltek vádat, a per pedig idén januárban indult a gyilkossági ügyben. A vádlott azon a bizonyos decemberi napon a barátait vitte el vásárolni, később pedig úgy döntött, hogy alakalmi partnert keres.

Megfojtotta alkalmi partnerét a férfi szex közben - Képünk illusztrációForrás: Thinkstock

A nő - akit végül kiválasztott egy internetes oldalon - álnéven hirdette magát, nem volt állandó munkája, mivel leszázalékolták. Emelt összegű családi pótlékból élt, de komoly anayagi gondjai voltak. Szexuális szolgáltatások árulásával próbálta kiegészíteni a jövedelmét. A nő 50 ezer forintot kért a férfitól egy éjszakáért, abban pedig már előzetesen megállapodtak, hogy a férfi kérésére kikötözős együttlét lesz - írja a 24.hu. "Hazaérve a vádlott és a sértett szeretkeztek úgy, hogy a sértett a hasán feküdt, mindkét kezét összekötözték hátul, a vádlott pedig az ágyon mögötte helyezkedett el. Majd a vádlott gondolt egyet a közösülést megszakítva, a nadrágszíjat ketté hajtva a sértett nyaka elé tette azt. Majd jobb kezére tekerve közösülés közben fojtogatta a sértettet 8-10 percen keresztül, addig amíg már a sértett nem adott életjelet" - idézi a vádiratot a lap. A férfi miután ráébredt tettére megpróbálta felölöztetni a nőt, betette autója csomagtartójába, majd az M0-ás vecsési lehajtójánál kitette a kocsiból. A nő holmijait is kiszórta az autóból a Monori út mentén haladva, majd hazament.

Senkinek nem beszélt a történtekről, a nő holttestére később egy kamionos talált, akkorra már eltűntként keresték az áldozatot a családtagjai. A vádlottat nagyon hamar beazonosították és el is kapták. Beismerte tettét. Kiderült, hogy a férfinak több olyan alkalmi partnere is volt, akiket fojtogatott az együttlétek közben előzetes megállapodás után.

Az egyik partnere meg is jegyezte, hogy túlságosan erőszakos volt az együttlét alatt. A támadó a vádirat szerint átlagos értelmi képességű, erős fizikumú férfi, aki hajlamos a személytelen, érzelmeket nélkülöző nemi kapcsolatokra, az interneten alkalomszerűen ismerkedik olyan nőkkel, akik pénzbeli ellenszolgáltatás fejében szexuális szolgáltatást nyújtanak részére.