Így néz ki hajnalban, smink nélkül Ördög Nóra: videó!

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
Nánázsia forgatás Ázsia Expressz smink Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra betekintést engedett az Ázsia Expressz kulisszái mögé, és olyat mutatott a követőinek, amilyet még soha. 

Ördög Nóra nemrég egy igen különleges videót tett közzé az Instagram oldalán. A kétgyermekes műsorvezetőt egy olyan videóban láthatjuk, amely Vietnámban, hajnali 4 órakor került rögzítésre. A sminkjét ekkor kezdték el csinálni, ugyanis nem sokkal ezután már az Ázsia Expressz forgatásán kellett dolgozni.

Ördög Nóra megmutatta a legfáradtabb arcát Fotó: Csudai Sándor - Origo

Nóra betekintést engedett a reggelébe, és megmutatta magát fáradtan, nyúzodtan, a hajnali órákban. A 36 éves híresség a korai időpont ellenére egész vidám hangulatban volt, pedig elmondása szerint a gyerekek sem hagyták túl sokat aludni.

A videóját rengetegen megnézték a közösségi oldalán, és számtalan komment is érkezett. Sikerült mindenkinek mosolyt csalni az arcára a kendőzetlen őszinteséggel.

Bepillanthatunk Ördög Nóráék otthonába: videó!

Ahogy azt már korábban megírtuk, április végén igencsak felfordult Ördög Nóráék élete, hiszen a műsorvezető munkát kapott az Ázsia Expressz című produkcióban. A család Vietnámba utazott öt hétre. De Nóráék vlogjának hála, most mindannyian bepillantást nyerhetünk Nánásiék családi fészkébe.

Kerényi Miklós Gábor nyilatkozott a körülötte kialakult botrányról: szerinte nem lépett át határthttp://www.life.hu/sztarok/20171108-kerenyi-miklos-gabor-nyilatkozott-a-korulotte-kialakult-botranyrol.htmlKerényi Mikós Gábort felmentette a munkavégzés alól az Operettszínház, miután zaklatási botrányba került. Az egyik áldozat névvel és arccal is vállalta a vele történteket, az ügyben a színház vizsgálatot folytat, az egykori művészeti vezető pedig interjút adott az esettel kapcsolatban: azt mondta, a művész szabadsággal élt, mindent a tehetségek fejlesztése érdekében tett. TV + Sztárok--Béres Alexandra nem készít több sport DVD-t http://www.life.hu/sztarok/20171108-abbahagyja-a-dvd-keszitest-beres-alexandra.htmlBéres Alexandra kijelentette: kiszáll a DVD készítésből. Nem éri már meg kiadni a lemezeket. TV + SztárokOrigoVajna Timi kék bugyiban és magas sarkúban pózolt: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171108-vajna-timi-kek-bugyiban-es-magas-sarkuban-pozolt.htmlVajna Timi egyre szívesebben mutat magáról szexibbnél szexibb fotókat, a legutóbb közzétett képe nagyon vadra sikerült: bugyiban és tűsarkúban pózolt. TV + Sztárok--Kulcsár Edina ruháit a dédnagymamája mossa http://www.life.hu/sztarok/20171108-dednagymamaja-mossa-kulcsar-edina-szennyeset.htmlKulcsár Edina nemrég megosztott egy fotót a közösségi oldalán, ám amit a rajongóktól kapott ezért, azt bizonyára nem vágta zsebre. TV + SztárokOrigoNyilatkozott az Operettszínház igazgatója, Lőrinczy György a zaklatási botrányrólhttp://www.life.hu/sztarok/20171108-nyilatkozott-az-operettszinhaz-igazgatoja-lorinczy-gyorgy-a-zaklatasi-botranyrol.htmlAz Operettszínház művészeti vezetőjét azonnali hatállyal felmentették a munkavégzés alól, miután zaklatási botrányba keveredett. A színházi vezetőség eddig csak közleményeket adott ki az eseményekről, de végre a színház igazgatója, Lőrinczy György meg is szólalt: TV + Sztárok--Dolák-Saly Róbert szerint megölték az édesapjáthttp://www.life.hu/sztarok/20171108-dolak-saly-robert-szerint-megoltek-az-apjat.htmlDolák-Saly Róbert állítja, nem volt véletlen az édesapja halála: megölték. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.